Doctor Doom skripta završena

Doctor Doom skripta završena

Tko se usuđuje zazivati moći Dooma? Legion i Fargo scenarist Noah Hawley, eto tko. Iako je skripta Noah Hawleyja za film Doctor Doom završena, njegova budućnost je upitna zbog Disney/Fox spajanja. Nedavno je tijekom intervjua na SXSW, Hawley dao dobre i loše vijesti o njegovom pogledu na solo film o ovom klasičnom Fantastic Four negativcu. Dobre su vijesti da je Hawley izjavio kako je skripta Doctor Doom filma gotova. Nažalost, Fox/Disney spajanje je stavilo ovaj projekt na čekanje do daljnjega. Bez obzira na to, Hawley je ovom izjavio htio reći da je film i dalje u izradi, bez obzir na to što je trenutno u paklu produkcije.

Za sada, Hawley je rekao da je kontaktirao Feigea i zamolio ga da pročita skriptu, iako Marvelov šef još treba odgovoriti. Moguće da je vrlo zaposlen nadgledanjem cijelog tog MCU carstva, kao i dodatnih materijala koji će im se uskoro pridružiti. Možemo se nadati, kada sve to završi, te počnu slagati budućnost MCU svemira, da neće zaboraviti na dobrog, starog Doctor Dooma, a time se okrenuti i Hawleyjevoj skripti i ako bude dobra možda je uključiti i dio Marvelovog Svemira Filmova.

Doctor Doom skripta završena

Što se tiče detalja njegove skripte, Hawley kaže da bi se priča odvijala u zamišljenoj domovini Doctor Dooma, Latveria, te bi bio tip “Hladnog Rata, geopolitičkog filma.” Nakon 10 godina uglavnom izolacije, Doom bi pozvao novinarku da dođe i podjeli Doomovu poruku svijetu.

“Jeli on dobra osoba ili loša osoba?” Hawley je dodao. “Mi ne znamo ništa o njemu.”

Po onome što znamo iz Marvel stripova, on je pomalo i jedno i drugo. Kao jedan od najpametnijih likova u Marvel Svemiru, Doom koristi svoj superiorni intelekt, tajne magije i svoj egoizam kako bi vladao i upravljao ljudima Latverije. On se udruživao sa svojim smrtnim neprijateljima, Fantastic Four, u nekoliko navrata, a prije posljednjeg reboota, bio je poznat kroz Marvelov stripovski svemir kao pravi i istiniti heroj ljudi. Trenutno, Dooma možemo pronaći na stranicama Marvelovih Fantastic Four stripova, koje je piše Dan Slott uz pomoć crtača Sare Pichelli i Aarona Kudera.

S obzirom na to koliko je lošeg uspjeha do sada Marvel imao s Fantastic Four i njima povezanim likovima, Feige će dobro morati promisliti u kojem smjeru planira ići s njima, jednom kada se do kraja završi dogovor Disney/Fox (moguće idući tjedan). Hoće li i kada doći do ovog Doom filma vrijeme će pokazati, ali mi se svakako nadamo uskoro čuti neke vijesti o uključivanju Fantastic Four i ostatka ekipe.

Similar Posts