Detective Pikachu - igrani film uskoro počinje snimanje

Detective Pikachu – igrani film uskoro počinje snimanje

Ne, ovo nije šala, uskoro počinje snimanje igranog filma, pravljenog prema liku Detektiv Pikachu!

Tagiraj frenda koji bi išao gledati!

Detective Pikachu film je najavljen prošle godine, film koji producira filmska kuća Legendary Entertainment. Dok je izlazak filma bio nepoznat i još uvijek je, datum početka snimanja je sada poznat.

Prema Omega Underground, film bi se trebao početi snimati 15. siječnja 2018 godine. Snimat će se u Londonu, ali sigurno će biti puno vijesti i detalja, kako bi bio dostupan svim Pokemon ljubiteljima u svijetu.

Detective Pikachu - igrani film uskoro počinje snimanje

Za one koji nisu upoznati s Detective Pikachu – likom, ne filmom – ova verzija Pikachu je sklona rješavanju zločina, za razliku od drugih verzija koje se bore na turnirima s ostalim trenerima i Pokemonima. Lik dolazi iz Nintendo 3DS igre koja je puštena u Japanu i dala je Detective Pikachu njegovu osobnu igru, mada dosta malu.

Pikachu iz TV serije je bio vrlo društven i interaktivan s ljudima, a iako se film ne planira temeljiti na Pokemon protagonistu i njegovim avanturama iz serije, taj Pikachu će biti još bolji u interakciji s ljudima. Detective Pikachu zapravo može razgovarati direktno s ljudima, tako da glumac koji će davati glas Pikachu, koji još nije izabran, biti vrlo interesantna odluka, tko god on bio.

Što se tiče glumaca u filmu, još nitko nije otkriven. Odluka o tome tko će davati glas Detective Pikachu je svakako jedna od najvažnijih, ali film se čini u dobrim rukama, s obzirom na filmsku ekipu koja ga okružuje. Rob Letterman, redatelj filmova poput Shark Tale i igranog Goosebumps filma, će režirati film, a na filmu će mu se pridružiti scenaristi Alex Hirsch (Gravity Falls) i Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy).

Hoće li uspjeti steći popularnost TV serije i igara, vrijeme će pokazati.

Similar Posts