Marvel & DC superheroji se udružuju u videu za ludu potjeru

Postoje određene stvari koje, iz različitih razloga, nikada nećemo vidjeti u svijetu filmova o superherojima. Jedna od tih stvari je masivna ekipa Marvela i DCija u jednom filmu. Bilo je crossovera između ta dva brenda u stripovima, ali kod strane filmova, postoji  previše konkurentnih interesa između studija kako bi se to ostvarilo. Srećom, tim Sky Cinema uredio je ovu epsku i zabavnu scenu lova koja ujedinjuje Marvelove i DC heroje kako bi oborili zajedničkog neprijatelja. Iako mi ne mislimo da bi baš trebali svi ti heroji za zaustaviti ga. Ovaj trailer je napravljen kako bi promicao Sky CIneminu kolekciju filmova o superherojima dostupnih u UK.

Trailer Sky Cinema koristi scenu potjere iz filma The Amazing Spider-Man 2, od svih stvari, Alekseja Sytsevicha Paula Giamattija, poznatog kao Rhino, iza volana velikog kamiona koji uzrokuje ozbiljne probleme na ulicama. Heroji iz Marvelovog Filmskog Svemira, DCEU, X-Men filmova, Deadpool, a čak se i Green Lantern pojavio kako bi pokušao zaustaviti kaos. Nevjerojatno je kako urednik uspijeva spojiti sve te različite elemente i učiniti ih tako kohezivnima. Postoje neki vrlo pametni prijelazi kako bi se to ostvarilo.

Snimke iz Infinity War, Captain America: The Winter Soldier, Deadpool 2, Ant-Man and the Wasp, Thor: Ragnarok, The Dark Knight  i nekoliko drugih naslova se koriste kako bi se ostvarila ova nevjerojatna scena potjere. Čak smo dobili i lijepu malu šalu, s Wadeom Wilsonom i Hal Jordanom, jer je Ryan Reynolds igrao obje uloge. I, kao što praktički svaki ljubitelj stripova zna, Green Lantern nije baš zlatni standard. Čak su uspjeli ubaciti i jednu Stan Lee cameo ulogu, koja se savršeno uklapa. Nevjerojatno je kako se ništa od toga ne osjeća pretjerano. Srećom, sekcije za potjeru su prilično standardne u filmovima kao što su ovi, tako da ima puno toga za koristiti. Što samo dokazuje koliko Superhero filmova Sky Cinema trenutno ima za ponuditi ljubitelje stripova u inozemstvu, jer izgleda da imaju na raspolaganju punu listu Disneyevih MCU i Warner Bros. DCEU.

Naposljetku, to je Batman Christian Balea iz The Dark Knighta koji dolazi spasiti dan s Batmobileom. Koristi se scena iz tunela kada Joker pokuša oteti Harvey Denta tijekom transporta.

U nastavku pogledajte ovaj fantastični video potjere raznih Marvelovih i DC heroja.

https://youtu.be/GuOX33hmY0A

Similar Posts