Rambo: Last Blood Prve Reakcije Kritičara

Rambo: Last Blood Prve Reakcije Kritičara

John Rambo se vratio za još jednu posljednju avanturu u Rambo: Last Blood, u kojem vidimo titularnog lika kako pokušva spasiti svoju nećakinju od nekih brutalnih napadača. Kritičari su dobili priliku pogledati film, a malo je reći da nisu impresionirani onime što su vidjeli ovim posljednjim dijelom Rambo franšize. Reakcije su bile iznenađujuće negativne za ovaj nastavak, nakon što je ovog mjeseca na otvaranju postojao nekakav oprezni optimizam oko filma.

Posljednji TV spot je pokazivao kako je Rambo “stara škola,” ali čini se da film čeka teška bitka. Čak i svi snimci starih filmova isprepletenih s akcijama iz najnovije ponude u franšizi možda nisu dovoljni da publika bude zadovoljna. Nema sumnje da će nasilje biti u igri, ali gledatelji moraju biti spremni za neke neugodne istine o tome gdje ova franšiza živi 2019. godine.

Adrian Grunberg je redatelj filma Rambo: Last Blood. Priča je bazirana na scenariju Matthew Cirulnicka i Sylvester Stallonea. Stallone također i glumi, zajedno s Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta, Adrianna Barraza, Yvette Monreal, Genie Kim aka Yenah Han, Joaquin Cosio i Oscar Jaenada.

Rambo: Last Blood dolazi u kina 26. rujna 2019. godine.

Pogledajte ispod prve reakcije kritičara na film Rambo: Last Blood

Druge je zanimalo i ovo...