Game Of Thrones (Igra Prijestolja) Sezona 8 Teorija sugerira da su Zmajevi reinkarnacija Targaryensa

Game of Thrones kreator potvrdio da Zmajevi igraju veliku ulogu u novoj Spin-off Seriji

Očekuje se da će se Game of Thrones svemir proširivati i dalje, s nedavnim vijestima da je nove prequel serija koja će se fokusirati na obitelj Targaryena u razvoju. I dok to zvuči kao da smo i dalje vrlo daleko od te nove serije, kreator franšize George R.R. Martin je nedavno objavio vrlo važni vijest. U postu na svom blogu, Martin se obratio o vijestima za novu seriju, koja je bazirana na njegovoj Fire & Blood knjizi, te je potvrdio da će definitivno sadržavati zmajeve u nekom kapacitetu.

“Ja mogu reći da će biti zmajeva.”Martin piše. “Svi drugi su to već rekli, pa zašto ne i ja?”

George R.R. Martin reagira na Game of Thrones finale, kaže da će njegove knjige biti drugačije

S obzirom na prošlost Targaryena, a posebno njihov odnos sa zmajevima, gotovo se pretpostavljalo da će se mitska bića na neki način pojaviti. Ipak, fanovi će sigurno biti sretni što je to Martin potvrdio, kao i što je još imao reći o potencijalnoj seriji.

“Želim istaknuti da “približavanje naručivanju pilota” NIJE ista stvar kao i “dobiti pilot narudžbu.” Martin je dodao. “Ovo je ohrabrujuće, uzbudljivo je, ali još ne kupujte kauč. Kada HBO zapravo naruči pilot, čut ćete me kako vičem s krovova. Kada naruče seriju, vikat ću još jače. Ali vidjet ćemo. Trenutno svi znakovi su dobri, ali još ništa nije potvrđeno.”

Na Amazonu, Fire & Blood je opisan, “Stoljećima prije događaja u Game of Thrones, Kuća Targaryen – jedina kuća koja je preživjela Propast Valyrie – uzela je boravište u Dragonstone. Fire & Blood započinje njihovu priču s legendarnim Aegonom the Conquerorom, kreatorom Iron Thronea i nastavlja s prepričavanjem generacija Targaryena koji su se borili da zadrže to ikonično mjesto, skroz do građanskog rata koji je gotovo uništio njihovu dinastiju.”

Ekskluzivno: Nova Game of Thrones Prequel Serija u izradi

To je samo posljednja najavljena prequel Game of Thrones serija za HBO, jer je prija najavljen spin-off već snimio pilot ranije ove godine. U toj trenutno bez naziva spin-off seriji glume Naomi Watts, Josh Whitehouse, Miranda Richardson, Jamie Campbell Bower, Toby Regbo, Georgie Henley, Alex Sharp, Naomi Ackie, Marquis Rodriguez, John Simms, Richard McCabe, John Heffernan i Dixie Egerickx.

S obzirom na to da serija još nije dobila ni narudžbu za pilot epizodu, ne možemo govoriti uopće o tome kada bi mogla izaći. Ipak, dobro je vidjeti da se stvari odvijaju za jednu od najzanimljivijih kuća Igre Prijestolja.

Similar Posts