Izašle nove umjetničke slike za 'Falcon and the Winter Soldier'

Izašle nove umjetničke slike za ‘Falcon and the Winter Soldier’

Kad je prošle godine Marvel otkrio njihov 4. fazu, uzbuđenje je bilo osjetno. Da biste vidjeli samo pogled na ono što bi moglo slijediti Avengers: Endgame je u to vrijeme bio monumentalan.

Jedna od najvećih razlika ovog puta bila je ta što će uz filmove Phase 4, Marvel Studios predstaviti dodatnih šest TV emisija za Disney+. To je označio njihov prvi korak u svijet televizije, dajući im priliku da iskoriste jedinstvenu strukturu pripovijedanja. Prve dvije emisije na listi bili su Falcon & The Winter Soldier i WandaVision, obje s datumima izlaska u kolovozu, odnosno prosincu 2020. godine.

Ali onda je pogodio COVID-19, prisiljavajući gašenja po cijelom svijetu – uključujući i MCU.

Marvelove prve dvije emisije bile su udaljene nekoliko tjedana od završetka produkcije, ali nisu mogle završiti. Time smo ušli u najdužu sušu MCU sadržaja koju je svijet doživio od svog nastanka. Suša koja još uvijek nije završila. Suvišno je napominjati da The Falcon i The Winter Soldier nisu objavili datum izlaska iz kolovoza 2019. Iako je serija sada završila snimanje, stoji u neizvjesnosti, bez datuma izlaska. Informacije o seriji, bilo koje vrste, bile su vrlo ograničene i gotovo uopće nisu postojale. Međutim, sada se čini da stvari počinju curiti kroz pukotine.

Zahvaljujući Zazzleu, na trenutak smo zavirili u neka visokokvalitetna promotivna umjetnička djela za Falcon & The Winter Soldier.

Prva slika prikazuje naslovne likove Falcon & The Winter Soldier jedan pored drugog, a u pozadini je uvijek prisutan štit Kapetana Amerike. Osim Buckyjeve kratke kose, njegov kostim izgleda baš onako kako biste mislili. Sam, s druge strane, nosi novi kostim, napokon u sportskim crvenim i bijelim bojama Falcona. A tu je i Sharon Carter koju glumi Emily VanCamp koja je još uvijek u bijegu nakon kršenja sporazuma u Captain America: Civil War.

Similar Posts