Top 10 serija 2018. prema IMDb

Top 10 serija 2018. prema IMDb

IMDb je objavio listu 10 najboljih serija 2018. godine, koje su to pronađite u članku i napišite nam koje su vama najbolje serije ove godine.

10. Shameless (2011– )

 Shameless (2011) on IMDb

Žanr:

Komedija, drama

Glumci:

Emmy Rossum, William H. Macy, Ethan Cutkosky

Radnja ukratko:

Prati nefunkcionalnu obitelj Franka Gallaghera, samohranog oca sa šestero djece koji cijele dane provodi na ulici, opijajući se i neprestano izazivajući nove probleme, dok se njegova djeca brinu sama za sebe.

9. 13 Reasons Why (2017-)

 13 Reasons Why (2017) on IMDb

Žanr:

Drama, misterija

Glumci:

Dylan Minnette, Katherine Langford, Christian Navarro

Radnja ukratko:

Prati tinejđera Clay Jensen, u njegovoj potrazi za otkrivanjem priče o njegovoj prijateljici iz razreda i simpatiji, Hannah, i njezinoj odluci da si oduzme život.

8. Vikings (2013-)

Trailer: Vikings (sezona 5)

 Vikings (2013) on IMDb

Žanr:

Akcija, drama, povijesni

Glumci:

Gustaf Skarsgård, Katheryn Winnick, Alexander Ludwig

Radnja ukratko:

Svijet Vikinga oživljen je kroz putovanja Ragnara Lothbroka, prvog Vikinga koji izlazi iz norveške legende, na stranice povijesti – čovjeka na rubu mitova.

  • Povezano: Najbolje nove TV Serije 2018

7. American Horror Story (2011– )

Top 10 serija 2018. prema IMDb

 American Horror Story (2011) on IMDb

Žanr:

Drama, horor, triler

Glumci:

Sarah Paulson, Kathy Bates, Evan Peters, Adina Porter, Emma Roberts, Cheyenne Jackson, Billy Eichner, Leslie Grossman, Billie Lourd, Jessica Lange, Taissa Farmiga, Gabourey Sidibe, Lily Rabe, Frances Conroy, Stevie Nicks, Connie Britton, Dylan McDermott

Radnja ukratko:

U prvoj sezoni, Kući ubojstava, obitelj Harmon seli se iz Bostona u ukletu kuću u Los Angelesu, opsjednutu duhovima bivših stanara. Radnja druge sezone, Ludnice, smještena je u Massachussettsu 1964. gdje surova sestra Jude vodi psihijatrijsku ustanovu za duševno poremećene kriminalce. Treća sezona, Vještičja družba, prikazuje borbu između vještica i lovaca na vještice u New Orleansu početkom 19. stoljeća i 2013-e godine. Radnja četvrte sezone, Cirkusa nakaza, smještena je u Jupiteru na Floridi tijekom 1950-ih i prati jednog od posljednjih američkih cirkusa nakaza u kojima nastupaju ljudi s neuobičajenim talentima. Peta sezona, Hotel, svoju priču započinje u hotelu Cortez, istragom lanaca ubojstava u Los Angelesu. Misteriozni tragovi detektiva upućuju u hotel Cortez. Šesta sezona serije, Roanoke, odvija se u 2016. godini, a radnja prati paranormalne događaje u izoliranoj seoskoj kući na otoku Roanoke. Sedma sezona, Kult, smještena je u izmišljenom gradiću Brookfield Heights u Michiganu i radnja se vrti oko kulta koji terorizira predgrađe slijedom predsjedničkih izbora 2016. Osma sezona naziva Apocalypse, održava se u Kaliforniji između 2018-2021 i fokusira se na povratak vještica iz Covena dok se bore s Antichristom iz Murder House i pokušavaju spriječiti apokalipsu.

6. The Haunting of Hill House (2018– )

Recenzija: The Haunting of Hill House (2018– )

 The Haunting of Hill House (2018) on IMDb

Žanr:

Horor

Glumci:

Mckenna Grace, Carla Gugino, Michiel Huisman

Radnja ukratko:

Serija se proteže kroz nekoliko vremenskih razdoblja, a fokusira se na veliku obitelj opterećenu raznim osobnim i nadnaravnim demonima.

Similar Posts