5 Najboljih filmova Carla Gugino

5 Najboljih filmova Carla Gugino

Donosimo vam 5 najboljih filmova Američke glumice Carle Gugino. Napišite nam koji su vam najbolji njezini filmovi.

Carla Gugino (rođena 29. kolovoza 1971) Američka je glumica. Najpoznatija je po ulogama Ingrid Cortez u Spy Kids trilogiji, Sally Jupiter u Watchmen (2009), Dr. Vera Gorski u Sucker Punch (2011) i ima glavne uloge u TV serijama Karen Sisco i Threshold.

U nastavku pogledajte 5 najboljih filmova Carle Gugino

5. Women in Trouble (2009)

Women in Trouble (2009)

Žanr: Komedija, drama

Redatelj: Sebastian Gutierrez

Glumci: Carla Gugino, Adrianne Palicki, Connie Britton

Radnja ukratko: Težak dan u životu deset naizgled različitih žena: porno zvijezda, stjuardese, psihijatrice, maserke, konobarice, ‘call-girl’ itd. Sve one imaju jednu bitnu stvar zajedničku. Nevolje.

4. Gerald’s Game (2017)

Recenzija: Gerald's Game (2017)

Žanr: Horor, triler

Redatelj: Mike Flanagan

Glumci: Carla Gugino, Henry Thomas, Bruce Greenwood

Radnja ukratko: Jessie (Carla Gugino) i Gerald (Bruce Greenwood) su oženjeni par, koji se nadaju začiniti svoj seksualni život, uživajući u prljavom vikendu, u udaljenoj kućici na jezeru. Gerald ima ideju, da veže Jessie lisicama za krevet, pa će pokušati glumiti druge ljude (igranje uloga). Ali stvari krenu pre grubo i Gerald doživljava srčani udar, dok Jessie ostaje vezana lisicama za krevet. Ona mora koristiti svoje sposobnosti, kako bi se spasila iz nemoguće situacije, boreći se sa svojom raspadajućom psihom.

3. Watchmen (2009)

Žanr: Akcija, drama, misterija, superhero

Redatelj: Zack Snyder

Glumci: Jackie Earle Haley, Patrick Wilson, Carla Gugino

Radnja ukratko: Zabavna avantura „Čuvari“ smještena je u godinu 1985. u Ameriku kada su kostimirani superheroji bili svakodnevica, a Doomsday sat, koji obilježava Američke i Sovjetske tenzije je trajno zaustavljen na 5 minuta do ponoći. Nakon što ubiju njegovog kolegu, ostarjeli, ali ne manje odlučan Rorschach ponovno formira svoju skupinu koja će se boriti za mir i pravdu. U svojoj borbi otkrivaju veliku urotu povezanu s njihovom prošlošću. Njihova misija je čuvati na čovječanstvo, ali tko će čuvati Čuvare?

2. American Gangster (2007)

American Gangster (2007)

Žanr: Biografija, krimi, drama

Redatelj: Ridley Scott

Glumci: Denzel Washington, Russell Crowe, Chiwetel Ejiofor, Carla Gugino

Radnja ukratko: Nitko nije primjećivao Francka Lucasa, vozača jednog od najutjecajnijih crnačkih šefova mafije. Ali kad njegov šef iznenada umire, Franck iskorištava pukotinu nastalu u strukturi moći za stvaranje svojeg carstva i ostvarenje njegove verzije američkog sna. Svojom pronicljivošću i strogom poslovnom etikom, uspio se uzdići do vladara tržišta droge u Harlemu, plasirajući na ulice čišći i jeftiniji proizvod. Lucas je postao ne samo najznačajnija figura mafijaškog svijeta, već i bitan čimbenik u krugu poznatih osoba onoga vremena.

1. Sin City (2005)

Sin City (2005)

Žanr: Krimi, triler

Redatelj: Frank Miller, Robert Rodriguez

Glumci: Mickey Rourke, Clive Owen, Bruce Willis, Carla Gugino

Radnja ukratko: Okosnica priče govori o Marvu, hrabrom uličnom borcu koji je uvijek bio drukčiji i djelovao sam. Kada Marv odvede kući ljepoticu Goldie, koja osvane mrtva u njegovu krevetu, on odlučuje pročešljati grad kako bi pronašao njezinog ubojicu i osvetio gubitak jedine kapi ljubavi koju je njegovo srce ikada poznavalo. Još jedna priča prati Dwighta, privatnog istražitelja koji se pokušava kloniti nevolja, iako ga nevolje uvijek prate. Nakon umorstva policajca u starome dijelu grada, Dwight će učiniti sve kako bi zaštitio svoje prijateljice noći. Naposljetku, ovdje je i John Hartigan – posljednji iskreni policajac u Sin Cityju. U posljednji sat svoje karijere, odlazi uz prasak spašavajući jedanaestogodišnju djevojčicu iz sadističkih ruku senatorovog sina s neočekivanim obratom.

Similar Posts