MCU Hawkeye: Prvi pogled na Kate Bishop u kostimu!

MCU Hawkeye: Prvi pogled na Kate Bishop u kostimu!

Fanbase Marvel Cinematic Universea trenutno je u oblacima s toliko velikih vijesti koje treba primiti. Posljednji su tjedni iznijeli nevjerojatne vijesti o kastingima za Alfreda Molinu i druge u neimenovanom Spider-Manu 3, zajedno s gomilama snimke iza kulisa iz tog filma, zajedno s Marvelovim novim projektima koji bi trebali biti premijerno prikazani na Disneyu+.

Hawkeye na Disney+ također je imao svoj udio u nevjerojatnom publicitetu, zahvaljujući fotografiji potvrde da će Hailee Steinfeld preuzeti ulogu Kate Bishop, o čemu se izvještava već mjesecima. Također je snimljena na više postavljenih fotografija s Clintom Bartonom i psom Luckyjem Jeremyja Rennera, a još su novije slike otkrile prvi pogled na Steinfeld u njezinoj punoj odjeći za superheroja.

Zahvaljujući procurivanju korisnika Twittera @CreamOrScream, nove fotografije iz New Yorka daju prvi pogled na Hailee Steinfeld potpuno odjevenu u njezin superhero kostim Kate Bishop. Odevena je u borbene čizme, crne traperice i ljubičasti gornji dio dugih rukava dok na leđima drži strelice, a luk drži u ruci.

Ove fotografije možete vidjeti ispod:

Similar Posts