MCU Spider-man 3: Andrew Garfield, Emma Stone i Kirsten Dunst navodno bi se trebali vratiti svojim ulogama, Tobey Maguire još uvijek u pregovorima

MCU Spider-man 3: Andrew Garfield, Emma Stone i Kirsten Dunst navodno bi se trebali vratiti svojim ulogama, Tobey Maguire još uvijek u pregovorima

Glumačka ekipa filma Spider-Man 3 Toma Hollanda pretvara se u masivan ansambl likova, a jasno je da je multiverzum donekle umiješan. Već su se pojavili raniji izvještaji da će se Electro Jamieja Foxxa i Doctor Strangea Benedicta Cumberbatcha vratiti u toliko očekivanom triquelu.

Povrh toga, razne glasine iz nekoliko prodajnih mjesta otkrile su da će se Tobey Maguire i Andrew Garfield vratiti da igraju svoje verzije Spider-Mana u MCU filmu, potencijalno nagovještavajući da je igrana priča o Spider-Verseu jako aktivna .

A sada, u svjetlu vijesti o povratku Alfreda Moline kao Doctora Octopusa u filmu Spider-Man 3 Jona Wattsa, pojavili su se novi detalji o triquelu koji će zasigurno oduševiti obožavatelje.

Collider je u izvještaju podijelio da će se i Kirsten Dunst vratiti kao Mary Jane Watson u Spider-Manu 3, zajedno s Emmom Stone kao Gwen Stacy. Međutim, istaknuto je da će Stoneov povratak ovisiti o njezinoj trudnoći. Kao rezultat toga, njezin povratak nije definitivan.

Jeff Sneider iz Collidera izvještava, s velikim naglaskom, da će se Andrew Garfield vratiti u Spider-Mana 3 Toma Hollanda. Očekuje se i povratak Tobeya Maguirea za film, ako i Marvel Studios i Sony uspiju potpisati ugovor.

Similar Posts