EKSKLUZIVNO: Alfred Molina reprizirati će ulogu Doctora Octopusa u MCU 'Spider-Man 3'

EKSKLUZIVNO: Alfred Molina reprizirati će ulogu Doctora Octopusa u MCU ‘Spider-Man 3’

Čini se da su Marvel Studios i Sony Pictures zaključili još jedan veliki zahvat za svoj sljedeći Spider-Man film. Nakon što je niz glasina krenuo uživo, Hollywood Reporter potvrdio je kako još jedna zvijezda iz filmova Spider-Mana Sama Raimija skače na MCU. Alfred Molina vraća se kao Doctor Octopus u MCU Spider-Manu 3 nakon što je oduševio obožavatelje svojim prikazom u Spider-Manu 2 iz 2004.

Ovo novo izvješće potvrđuje glasine koje su se pojavile početkom ove jeseni. U početku je objavljeno da je Molina primijećen na snimanju Spider-Mana 3, ali niti iz jednog studija nisu objavljene službene vijesti o kastingu. Sada je hollywoodska trgovina potvrdila da se lik Otta Octaviusa vratio, a njegov povratak potaknuo je još galame o tome da se Spider-Verseova priča pridružila MCU-u.

U vrijeme ovog izvještaja Marvel i Sony nisu imali komentara o kastingu. Međutim, ovaj povratak samo je posljednji koji povezuje generacije Spider-Man filmova. Spider-Man 3 već je potvrdio povratak Jamieja Foxxa kao Electroa nakon njegovog debija u drugom izletu Andrewa Garfielda kao maskiranog heroja. Glumac je čak zadirkivao da će ovaj MCU nastavak sadržavati više verzija Spider-Mana u sada izbrisanom postu na Instagramu, a ovi dokazi naveli su obožavatelje da nagađaju da scenarij Spider-Versea pripremaju šefovi studija. I kao što se očekivalo, ova nova najava o Molini ima korisnike koji su uvjereni da su bivše zvijezde Spider-Mana Toby Maguire i Garfield također glumili u ovom filmu.

Trenutno bi Spider-Man 3 trebao biti predstavljen 17. prosinca 2021. Film će vratiti Toma Hollanda kao Petera Parkera, a redatelj Jon Watts nadgleda nastavak kao redatelj. Najavljeno je da će se Doctor Strange pojaviti u Spider-Manu 3 zahvaljujući Benedictu Cumberbatchu, ali njegova je uloga u filmu prešućena. I druge zvijezde poput Zendaye, Jacoba Batalona i Marise Tomei također će glumiti u ovom toliko očekivanom nastavku.

Similar Posts