Otkriven negativac za Marvelovu seriju Moon Knight [glasine]

Otkriven negativac za Marvelovu seriju Moon Knight [glasine]

Glasine navode kako pouzdan izvor tvrdi da će jedan od negativaca, koji će se pojaviti u Marvelovoj Moon Knight seriji, biti Stained Glass Scarlet. Nije poznato hoće li ona poslužiti kao glavna negativka serije, ali izvor očekuje da će se pojaviti u Moon Knightu.

Stained Glass Scarlet je negativka koja se prvi puta pojavila u Moon Knight stripu broj 14. Ona je bivša časna sestra koja ima psihičku povezanost s Marc Spector/Moon Knight-om i kroz snove mu može ući u um.

Ostaje nepoznato hoće li ili neće Stained Glass Scarlet poslužiti kao glavni antagonist serije ili je ona samo jedan od više zlikovaca koji će se pojaviti.

U stripovima, Marc Spector, a.k.a. Moon Knight, je bio CIA agent koji je postao plaćenik gdje je zaradio milijune. Njegovo bogatstvo, do kojeg je došao kao plaćenik i kroz daljnja ulaganja, se procjenjuje na negdje između $50 milijuna do $3 milijarde, što mu omogućava životni stil poput onoga Bruce Waynea. Ipak, tijekom svog posljednjeg plaćeničkog posla u Kairu, Spectora je gotovo ubio bivši kolega.

Moon Knight na Disney+ neće biti tako mračan kao Daredevil ili The Punisher

Spector se provukao kroz pijesak pustinje do groba Konshu, egipatskog boga mjeseca. Tamo je proglašen mrtvim, ali je uskrsnuo u rukama Konshua. Međutim, uskrsnuće je uzelo danak jer je razvio višestruki poremećaj ličnosti. Kad se vratio u New York, stvorio je dvije nove ličnosti, Stevena Granta i Jakea Lockleyja. Grant je bio milijunaš i ženskaroš, dok je Lockley bio vozač taksija.

Tek nakon što je razvio druge ličnosti je preuzeo plašt Moon Knighta. Konshu je dao Spektoru povećane fizičke sposobnosti i povremene proročke vizije noću; međutim, čak ni sam Spector nije bio siguran je li Konshu još jedna osobnost njegove kreacije. Ipak i dalje, Moon Knight djeluje s arsenalom tehnologije, vozila i kostima za svoje potrebe.

Moon Knight je samo jedna od nadolazećih Marvel Studios serija koje će se ekskluzivno prikazivati na nadolazećoj Disney+ streaming platformi. Tu su još i The Falcon and The Winter Soldier, WandaVision, Loki, Hawkeye, What If…?, Ms. Marvel i She-Hulk, svi u raznim stadijima razvoja.

Za sada nije poznat izlazak Marvelove Moon Knight serije.

Similar Posts