Batman upravo pao s motora na setu snimanja filma 'The Batman' (video u članku)

Batman upravo pao s motora na setu snimanja filma ‘The Batman’ (video u članku)

Danas su DC fanovi dobili prvi cijeli pogled na Robert Pattinsonov novi Batsuit, koji će imati svoj debi u The Batman filmu.

Taj novi Batmanov kostim je otkriven u nekim novim slikama sa seta snimanja koje su sada preplavile internet, dok paparazzi gledaju snimanje The Batman filma u Glasgow, Škotska. I dok je cilj definitivno bio da se fanovi Batmana navuku i naviknu na novo odijelo, jedan video sa seta snimanja je uspio snimiti i nešto drugo: motoristička trka pošla je po zlu tijekom snimanja The Batman filma na groblju. Čini se da nitko nije ozlijeđen, te bi vas dobro mogla zabaviti! Pogledajte je ispod.

The Batman zvijezde su Robert Pattinson kao Bruce Wayne/Batman, Zoe Kravitz kao Selina Kyle/Catwoman, Paul Dano kao The Riddler, Colin Farrell kao The Penguin, Andy Serkis kao Alfred Pennyworth i Jeffrey Wright kao Jim Gordon.

Nadolazeći DC filmovi uključuju: Wonder Woman 1984 05. lipnja 2020., The Batman 26. lipnja 2021., The Suicide Squad 07. kolovoza 2021., Black Adam, spin-off Shazama, 21. prosinca 2021. te Aquaman 2 22. prosinca 2022.

Similar Posts