Mortal Kombat izabrao glumca za Sub-Zero

Mortal Kombat izabrao glumca za Sub-Zero

Čini se da se napokon nešto događa s Mortal Kombat filmom jer su napokon uspjeli pronaći prvog glumca i to za jednog od fanovima najdražeg lika franšize, Sub-Zera. The Hollywood Reporter otkriva da se The Raid zvijezda Joe Taslim pridružio glumačkoj ekipi nadolazećeg live-action Mortal Kombat reboota.

Prema izvještaju, Joe Taslim je prvi glumac koji je potpisao ugovor za glumu u ovom novom projektu. The Raid zvijezda će glumiti Sub-Zero u Mortal Kombat reboot filmu. Za sada još nisu otkriveni drugi glumci, iako se spominje Joel Edgerton kao prvi izbor za ulogu Kano u ovom reboot filmu kojeg produciraju James Wan kroz njegov Atomic Monster baner zajedno s Toddom Garnerom. Larry Kasanoff, E. Bennett Walsh, Michael Clear i Sean Robins su izvršni producenti.

Mortal Kombat izabrao glumca za Sub-Zero

Komercijalni redatelj Simon McQuoid trebao bi debitirati s ovim projektom. McQuiod je najpoznatiji po svojim reklamama za PlayStation, Halo, Range Rover i Beats by Dre. Očekuje se da će glavno snimanje započeti kasnije ove godine u Južnoj Australiji.

Ovo je izrazito nasilna franšiza video igara i filmovi će gotovo sigurno biti R-Rated. Igra je već prije adaptirana na velike ekrane, s prvim filmom koji je izašao 1995. godine. Njegov nastavak, Mortal Kombat: Annihilation, je izašao 1997. Ni jedan film nije baš oduševio kritičare, ali oni su među prvim valom Hollywoodskih adaptacija video igara.

Radnja prvog filma iz 1995. godine pratila je ratnike koji su iz video igre preslikani na film, a važnije uloge bile su: Liu Kang (Robin Shou), Johnny Cage (Linden Ashby) i Sonya Blade (Bridgette Wilson), koji su predvođeni Raidenom, Bogom munje (Christopher Lambert) koji ih vodi na turnir Mortal Kombat. Njihov cilj je spriječiti Shao Kahna, vladara Outworlda, njegovog vrača Shang Tsunga (Cary-Hiroyuki Tagawa) i njihove borce da ostvare 10. uzastopnu pobjedu na Mortal Kombat turniru. Naime, vladaru podzemlja ona je bitna jer bi njome zavladao planetom Zemljom.

Prema Variety, Warner Bros. je izabrao 05. ožujak 2021. kao datum kada novi Mortal Kombat turnir počinje.

Similar Posts