Marvelovim Eternalima se pridružuje zvijezda serije Stranger Things Millie Bobby Brown

Marvelovim Eternalima se pridružuje zvijezda serije Stranger Things Millie Bobby Brown

Prema izvješću Varietyja, zvijezda serije Strange Things, Millie Bobby Brown, nova je članica Marvel Studios filma The Eternals. S filmovima Avengers: Endgame i Spider-Man: Far From Home sada iza nas, Marvel Studios Infinity Saga je sada službeno završena i fanovi su uzbuđeni oko toga što nas sljedeće čeka u Marvelovom Filmskom Svemiru. Među filmovima koje Marvel Studios navodno razvija je i film The Eternals, koji je fokusira na nebeska nadmoćna bića koja je stvorio Jack Kirby za Marvel Comics.

Nove glasine sugeriraju da će Stranger Things zvijezda Millie Bobby Brown biti izabrana za ulogu u filmu The Eternals, iako je Marvel Studios predsjednik Kevin Feige nedavno izjavio da za sada nema informacija za otkriti po tom pitanju. Međutim, Varietyjev izvještaj za nadolazeću prezentaciju Marvel Studiosa na San Diego Comic-Con uključuje Stranger Things zvijezdu Millie Bobby Brown na listi glumaca koji će se pojaviti u filmu The Eternals, iako dodatne informacije nisu potvrđene.

Marvelovim Eternalima se pridružuje zvijezda serije Stranger Things Millie Bobby Brown

Evo i ne službenog sinopsisa, koji nam daje indikacije o čemu će se u filmu raditi.

“Priča o ‘THE ETERNALS’ je smještena milijunima godina u prošlost, kada su bića pod nazivom Celestials genetski eksperimentirali na ljudima, stvarajući super-snažne pojedince kao i zlikovce poznate pod nazivom Deviants. Ove dvije grupe su se krenule boriti kroz povijest kako bi vidjele koja će postati ultimativna rasa. Ova priča uključuje ljubavnu priču između Ikarisa, muškarca vođenog kozmičkom energijom i Sersi, koja uživa u kretanju među ljudima.”

Napisali Matthew i Ryan Firpo (Ruin) u režiji Chloé Zhao (The Rider), The Eternals će dovesti u život drevne ljude kozmičkih moći po prvi puta u MCU.

Druge je zanimalo i ovo...