Jeffrey Dean Morgan i dalje želi glumiti Flashpoint Batmana

Jeffrey Dean Morgan i dalje želi glumiti Flashpoint Batmana

The Walking Deadov Jeffrey Dean Morgan je veliki fan stripova, dokazujući svoju ljubav prema The Walking Dead velikim znanjem o svom liku Neganu iz Robert Kirkmanovog stripa prilikom biranja za ulogu. Glumac je također glumio i Thomas Waynea u Batman v Superman: Dawn of Justice, a time je fanovima otvorio nade da će jednog dana osobno glumiti i Batmana u Flashpoint priči, ako ikada do nje dođe. I dok su DC filmovi još uvijek potreseni odabirom Roberta Pattinsona kao novog Batmana, Morgan se i dalje nada da bi jednog dana mogao postati Thomas Wayne Batman u jednoj od njemu najdražih priča.

“Gledajte, ne znam, mislim ako postoji šansa da me pitaju, ja bi rekao da,” Morgan je rekao ComicBook.com na The Walking Dead premijeri sezone 10. “Ja mislim da je Flashpoint priča, moja omiljena priča. Ja bi to volio napraviti. Ali znate, DC je DC i oni, znate, to je konstantno… čini se kao da oni uvijek mijenjaju tko vodi stvari i što će sljedeće napraviti. Pa nadam se, ono što bi volio vidjeti je malo kontinuiteta kod DCija, da se vrate na stazu, a onda, čovječe ja bi bio počašćen i volio bi to napraviti više nego išta drugo.”

Flash film s Ezrom Millerom u glavnoj ulozi je još uvijek negdje u pred produkciji, ali datum izlaska i hoće li biti baziran na Flashpoint priči za sada nije poznato.

Jel bi voljeli vidjeti Jeffrey Dean Morgana kao Batmana u Flashpoint filmu?

Similar Posts