Russo braća o vraćanju Avengers: Infinity War i Endgame kao pomoć otvaranja kina

Super rijetki Avengers: Infinity War i Endgame posteri su fantastični

Avengers: Endgame je film s najvećom zaradom na svijetu i milijunima fanova diljem svijeta. Zbog popularnosti ovog Marvel Studios blockbustera, izvršna producentica Trinh Tran je željela napraviti nešto posebno i jedinstvo za glumce i ekipu povezanu s produkcijom. Upravo zbog toga, zaposlili su odličnog digitalnog umjetnika Paolo Riveru. Rivera – dugogodišnji Marvelov stripovski umjetnik je dobio zadatak napraviti postere za Avengers: Infinity War i Avengers: Endgame. Rezultat je zapanjujuć.

“Čini se da napokon mogu podijeliti ove #Avengers postere!” umjetnik je napisao na svom Twitter profilu. “(Isprike unaprijed, jer su ovo jako limitirane edicije i samo za ekipu i glumce). Velikooo hvala Trinh Tran, koja mi je omogućila da to napravim, da ne govorim dala mi vremena da to do kraja ostvarim.”

Poster za Infinity War se uglavnom fokusira na Thanosa (Josh Brolin) i njegov Black Order, dok njegova armada i svemirski brodovi stoje u pozadini. Endgame poster, s druge strane, uključuje većinu MCU heroja od Iron Mana (Robert Downey Jr.) I Captain America (Chris Evans) sve do Korga (Taika Waititi) i M’Baku (Winston Duke).

Pogledajte ove fantastične postere za Avengers: Infinity War i Endgame ispod.

Iako ovi poster izgledaju veličanstveno, kao što je Rivera naglasio, biti će ih nažalost nemoguće za kupiti. Ako ništa drugo, uvijek mogu poslužiti kao podloga za mobitele.

Similar Posts