Marvel zvijezde Robert Downey Jr. i Tom Holland stavljeni u 'Back to the Future' deepfake

Marvel zvijezde Robert Downey Jr. i Tom Holland stavljeni u ‘Back to the Future’ deepfake

Ovo je odlično. Marvel zvijezde Robert Downey Jr. i Tom Holland su vrlo uvjerljivo ubačeni u Back to the Future film koristeći deepfake tehniku.

Deepfake, koji je napravio EZRyderX47 na YouTube, vidi Hollandovo lice digitalno ubačeni preko Marty McFly glumca Michael J. Fox, dok Downey preuzima ulogu Christopher Lloydovog ekscentričnog znanstvenika Doc Emmett Brown, izumitelja vremeplova. Ova editirana scena iz filma vidi Hollandovog Martyja nasukanog u 1955. godini, gdje ovaj tinejdžer koji putuje kroz vrijeme saznaje da je njegova majka Lorraine (Lea Thompson) srednjoškolka i da je zaluđena s njim.

Slučajno, Foxov Marty McFly je bio taj koji je utjecao na Hollandovo prikazivanje Petera Parkera u Spider-Man: Homecoming, Hollandovom prvom solo filmu kao Spider-Man.

Holland i Downey su se prvi puta pojavili zajedno u Captain America: Civil War prije nego su to opet ponovili u Homecoming, Avengers: Infinity War i Avengers: Endgame. Peti puta su zajedno surađivali na Dolittle, gdje Downey glumi titularnog liječnika sposobnog razgovarati s životinjama.

Ovaj deepfake bi mogao biti najbliže što ćemo dobiti rebootu Back to the Future: Zemeckis je izjavio da neće praviti Back to the Future Part IV kao ni nikakve oblike remake filmova.

Similar Posts