'Final Destination' reboot u izradi

‘Final Destination’ reboot u izradi

Strašna, intenzivna verzija krvavih, smrtonosnih i zastrašujućih smrti može se očekivati u novom rebootu ‘Final Destination’ filmskog serijala.

Za sve one koji vole triler horor filmove, stižu dobre vijesti. Prema Hollywood Reporter, New Line će vratiti horor franšizu ‘Final Destination’ na velike ekrane, a drugi razlog zašto se radujemo ovoj vijesti je to što su zaposlili Patricka Meltona i Marcusa Dunstana, koji su prije toga pisali scenarije za Saw franšizu. To znači da ćemo uskoro gledati mnogo intenzivniju verziju nekih krvavih, jezivih do kosti i zastrašujućih smrti koje će se dogoditi u filmu.

‘Final Destination’ franšiza je u mirovanju od 2011. godine, a sada, oni su zaposlili scenariste horor triler franšize ‘Saw’ kako bi napisali scenarij za šesti film ove franšize. Prijašnjih pet filmova ove franšize su zaradili oko $700 milijuna diljem svijeta, između 2000. i 2011. godine. Radnja tih filmova je znatno drugačija nego kod drugih horor filmova. Umjesto da određeni lik vija druge kako bi ih ubio, ubojica u Final Destination je samo Smrt.

Filmovi obično imaju sličan zaplet, gdje grupa ljudi izbjegne smrt u nekoj strašnoj nesreći zato što je neka od osoba među njima imala viziju. Kasnije, smrt dolazi po njih u različitim situacijama ubijajući ljude koji su izbjegli smrt po redu kako su trebali umrijeti. Jedna osoba unutar grupe, koja je obično glavni lik, shvati što se događa i pokušava spasiti sve, ali nekada, stvari se počnu odvijati prekasno.

Možemo očekivati hrpu krvavih smrti, većinu njih gdje ih udaraju velika vozila i gdje zahvaljujući tome imamo hrpu krvi na ekranima.

Većina New Lines filmova su bili nisko budžetni horor filmovi i imali su dosta uspjeha. Ti filmovi uključuju adaptaciju Stephen Kingovog ‘It’ koja je zaradila oko $700 milijuna diljem svijeta. Onda ‘Conjuring’ filmska franšiza, koja je kroz pet filmova do sada zaradila oko $1.6 milijardi diljem svijeta od 2013. godine. Sada će te uspjehe pokušati ponoviti s Final Destination filmom, a mi se možemo samo nadati da će im to i uspjeti. Scenaristi Melton i Dunstan su napisali treću sezonu Project Greenlight I četvrti, peti, šesti i sedmi film Saw franšize za Lionsgate. Radili su i na nadolazećem CBS filmu ‘Scary Stories to Tell in the Dark’ za CBS Films. Također rade i na ‘The Reckoning’ za Paramount i bez naziva Božićni horor film za Sony.

Za sada nije poznat redatelj filma, kao ni datum izlaska.

Druge je zanimalo i ovo...