Glasine: Evo kako se Steve Trevor vraća u Wonder Woman 1984

Glasine: Evo kako se Steve Trevor vraća u Wonder Woman 1984

Dobro znamo da željno iščekivani filmovi, pogotovo stripovski koji počivaju na tonama i tonama stripovskih materijala znaju izazvati mnoge glasine, teorije i ideje što bi se u filmu moglo dogoditi, a takav slučaj je i sa DC filmom Wonder Woman 1984. Iako je do izlaska ovog filma ostalo još, samo da izračunam, točno 501 dan, internetom su počele kružiti glasine oko lika Steve Trevora, kojeg je u prethodnom filmu utjelovio Chris Pine te pobrao hvalu od kritike za svoj performans i kemiju koju ima sa Gal Gadot koja glumi naslovnu heroinu.

Otkako je najavljeno da će se Chris vratiti u ovom nastavku, počele su se javljati mnoge teorije, i to ne samo zato što je Steve u prvom filmu poginuo, nego i zato što se radnja nastavka odvija čak 70 godina nakon originala, a prema slikama sa seta, Steve još uvijek izgleda isto kao i u prvom filmu, itekako živ i bez ijedne sijede na glavi. Čim su se teorije krenule nizati, redateljica Patty Jenkins je odmah u početku srezala teorije o flashbackovima i eventualnom pojavljivanju Stevea kao halucinacije. Ali zato nam je Heroic Hollywood objavio novu teoriju koja bi se čak i mogla pokazati istinitom.

Prema toj teoriji, Steve Trevora će oživjeti poznati DC negativac Maxwell Lord, kojega bi glumio glumac Pedro Pascal, kojeg poznajemo iz masterpiece serija Game of Thrones i Narcos. U filmu će Lord tražiti mistične artefakte koji bi mu dali moći božanstva, a da bi u tome uspio, zatraži pomoć od arheologinje Barbare Ann Minerve, koju će glumiti Kristen Wiig. No stvari će poći po zlu kada jedan od tih artefakata pogodi Barbaru kletvom zbog koje će ona postati Cheetah, poznata negativka s kojom, barem u stripu, Wonder Woman ima i više nego dugu povijest. Pogođena kletvom, Cheetah će izdati Lorda, zbog čega će on biti prisiljen tražiti pomoć od Wonder Woman. Lord i Wonder Woman postižu dogovor, ona će se pobrinuti za Cheetah, a on će iskorisiti traženi artefakt da Stevea vrati u život.

Glasine: Evo kako se Steve Trevor vraća u Wonder Woman 1984

Istina je da bi sad mogli opet zapjevušiti: teorije, teorije, svuda oko nas, ali ako se ova pokaže iole istinitom, mislim da na ljeto 2020. možemo očekivati veliki spektakl. Wonder Woman 1984 je definitivno jedan od najisčekivanijih filmova 2020., a s obzirom na uspjeh originala, očekivanja su zasigurno velika.

U distribuciji Warner Brosa, Wonder Woman 1984 u kina stiže 05. lipnja 2020. u režiji Patty Jenkins, koja je zajedno sa Davidom Callahamom napisala scenarij. Osim Gal i Chrisa, očekuje se i povratak Connie Nielsen i Robin Wright, a osim Pedra Pascala i Kristen Wiig, od novih lica možemo očekivati Natashu Rothwell, Ravija Patela i Gabriellu Wilde u zasad još nepoznatim ulogama.

Druge je zanimalo i ovo...