Internet je Poludio zbog Nove Iznenađujuće Frizure Toma Hollanda - Donosimo Vam Video Frizure i Reakcije Fanova

Internet je Poludio zbog Nove Iznenađujuće Frizure Toma Hollanda – Donosimo Vam Video Frizure i Reakcije Fanova

Glumac mora biti spreman promijeniti se za ulogu, ali pitanje je uvijek koliko daleko je netko spreman ići. Neki glumci, spremni su transformirati svoje tijelo koliko je god potrebno za ulogu, dok drugi baš i ne toliko. Glumljenje superheroja može zahtijevati razne režime vježbanja kako bi dobili prikladan izgled, a glumac Tom Holland zna sve o tome zahvaljujući Spider-Manu. Međutim, njegova posljednja uloga je otišla u potpuno drugačijem smjeru što se tiče njegove frizure…

Na kraju krajeva, Holland je morao dobiti drastično drugačiju frizuru za svoju novu ulogu, a internet je doslovno poludio oko ove iznenadne promjene.

Za one koji nisu vidjeli, bolje se pripremite, jer vam u nastavku donosimo novu frizuru Toma Hollanda.

Glumac je zaista morao ošišati glavu za svoju sljedeću ulogu u filmu Cherry, a njegovi najveći fanovi žale za njegovim poznatim izgledom.

Kao što možete vidjeti ispod, Spider-Manovi i Tom Hollandovi fanovi imaju razne reakcije na njegov novi izgled. I dok neki priznaju kako su sretni s Hollandovim novim izgledom, drugi priznaju da imaju problema s prilagodbom na njegov novi izgled. Međutim, svi ga oni podržavaju u njegovim budućim projektima. Prošlog tjedna, započelo je snimanje na Hollandovom sljedećem filmu Cherry, kojeg nadgledaju redatelji Joe i Anthony Russo. Holland je izabran kao jedan od glavnih glumaca filma, a sada se pokazalo da uloga Nice Walkera zahtjeva od glumca da ošiša svoju kosu.

U nastavku pogledajte reakcije Hollandovih fanova na njegovu novu frizuru.

Što mislite o novoj frizuri Toma Hollanda?

Similar Posts