Recenzija: Avengers Infinity War (2018) - Svijet filma

Tko je sve preživio Avengers: Infinity War

U ovom članku vam donosimo tko je sve preživio Thanosovo puckanje prstima u Avengers: Infinity War. Ako film još niste gledali, naglašavamo da su u članku spojleri. 

Skupivši sve dokaze, unutar i izvan filma, donosimo vam ovu veliku listu preživjelih Thanosovog genocidnog napada. Lista također uključuje i sekcije s glasinama, ali ne potvrđenim preživjelima, a i dio s potpunim nepoznanicama. Pa ako želite saznati tko je preživio kako bi žalio za izgubljenima i borio se s  Thanosom u Avengers 4, nastavite čitati članak.

THANOS

Trailer: Avengers Infinity War (2018) - BluRay

Thanosu su pripale posljednje minute Avengers: Infinity War filma kada ga vidimo kako se odmara na udaljenom planetu, zadovoljan s ostvarenjem svog plana. I dok njegova lijeva ruka i rukavica možda nisu preživjele, on se uspio oporaviti od Thorovog gotovo fatalnog udarca i čini se kako je u jednom dijelu i spreman za ono što slijedi.

IRON MAN

IRON MAN

Iron Mana je Thanos ostavio na životu nakon što ga je probo, zahvaljujući Doctor Strangeovoj žrtvi Time Stonea. On je u vrlo lošem stanju, ali je jedan od rijetkih heroja koji je preživio ‘pucketanje’ prstima na Titanu. Jedino pitanje koje ostaje je kako će se vratiti na Zemlju.

NEBULA

NEBULA

Nebula je uz Iron Mana jedina preživjela na Titanu. I dok je zadržala svoj život, teško je naći nekoga tko je izgubio više od nje u posljednjim trenucima Avengers: Infinity War. Nebula je izgubila svoju sestru, gotovo cijelu svoju ekipu, te je morala gledati kako osoba koju mrzi najviše uspijeva u svom planu. Vrlo je moguće da će imati veliku ulogu u Avengers 4.

CAPTAIN AMERICA

CAPTAIN AMERICA

Captain America iako se direktno sukobio s Thanosom, te ga uhvatio za gotovo pun Infinity Gauntlet, nekako je uspio preživjeti do kraja filma. Mogao bi biti u vrlo lošem stanju, s obzirom na to da je izgubio dvojicu svojih vrlo dragih prijatelja, Bucky i The Falcon, ali barem će Avengersi imati vođu za ono što slijedi.

BLACK WIDOW

Black Widow film - sve što znamo - Svijet filma

Black Widow je također uspjela preživjeti napada u Wakandi i pucanj prstima. I dok ona i Cap nisu pridonijeli s puno toga u borbi ovih kozmičkih sila, njihovo preživljavanje će pomoći okupiti originalnih šest Avengersa.

BRUCE BANNER / THE HULK

BRUCE BANNER / THE HULK

Bilo bi nepravedno reći da je Hulk preživio, s obzirom na to da se većinu Avengers: Infinity War filma nije ni pojavio, ali njegova druga ličnost Bruce Banner je sigurno još živ i spreman učiniti sve što je u njegovoj mogućnosti. Očekujemo da će Avengers 4 riješiti njihove unutarnje nesuglasice i da ćemo imati priliku vidjeti nešto više Hulka u filmu.

WAR MACHINE

WAR MACHINE

Avengers 4 su spremni za povratak opakog dua Iron Man / War Machine. Rhodey i njegov oklop su bili u dosta lošem stanju, ali je on već nakon Avengers: Civil War dokazao da ga nije tako lako zaustaviti.

THOR

Tko je sve preživio Avengers: Infinity War

Iznenađenje je da je Thanos dopustio Thoru da živi, pogotovo ako uzmemo u obzir da je Thor došao najbliže zaustavljanju Ludog Titana. I dok Thanos i dalje živi, Thor posjeduje Stormbreaker, sjekiru kojom je probio Thanosovu obranu i gotovo ga ubio. Avengers 4 bi mogao dopustiti Thoru važnu drugu šansu.

Druge je zanimalo i ovo...