Avengers: Endgame nam je dao savršen način za uvesti Nova i Beta Ray Bill u MCU

Avengers: Endgame nam je dao savršen način za uvesti Nova i Beta Ray Bill u MCU

Samo je pitanje vremena kada će Nova i Beta Ray Bill biti uvedeni u Marvelov Filmski Svemir. Osim što su vrlo popularni likovi iz područja kozmičkog Marvelovog pripovijedanja, počeci za svakog od ovih likova već su organski ušiveni u tkaninu MCU-a. U nastavku vam donosimo teoriju kako će ova dva Annihilatora biti uvedeni u masu Marvelovih likova.

Započnimo prvo s Beta Ray Billom. Zahvaljujući Disneyju i Marvel Studios koji su uplodali verziju Avengers: Endgame skripte za Oscare, mi sada znamo da planet koji je Thanos (Josh Brolin) bio u procesu uništavanja 2014. godine uz pomoć Guardians of the Galaxy Gamore (Zoe Saldana) i Nebule (Karen Gillan) bio Korbin! Da, Korbin – dom Korbinitesa. Stvar je – barem statistički govoreći – nije baš vjerojatno da su Thanos i njegovi pomoćnici ubili svu populaciju tog planeta. Ako uključimo stvari poput toga da su neki članovi rase bili van planeta ili su neki bili jednostavno pošteđeni kao dio balansirane ideologije Ludog Titana, vrlo je moguće da je Beta Ray Bill i dalje živ. Mislim on bi morao biti ako ga planiramo vidjeti, zar ne?

Avengers: Endgame nam je dao savršen način za uvesti Nova i Beta Ray Bill u MCU

S Avengers: Endgame koji je poslužio kao završetak Infinity Sage, mi ćemo zasigurno osjetiti posljedice tih događanja još godinama, što bi moglo dovesti do toga da to Thanosovo uništavanje poslužio kao Beta Ray Billovo uvođenje u MCU puno želje za osvetom. Možda je lik bio na Sakaaru u 2014. godini služio kao Grandmasterov šampioni i vratio se kako bi pronašao svoj planet uništenim; možda je bio van planeta i nije mogao spasiti svoje ljude, otuda i potreba da se podvrgne eksperimentima u pokušaju da nadvlada nad Thanosom.

Zapravo, vrlo je moguće da bi Nova mogao imati vrlo slično uvođenje, ako pretpostavimo da će Marvelovi ljudi za priče pretpostaviti da je on bio član Nova Corpsa kada je Thanos uništio Xandar. Bila bi to poprilično drugačija priča ako bi se odlučili za manje poznatu verziju, New Warriors člana Nova, ali to ćemo ipak morati pričekati i vidjeti.

NOVA Navodno u Izradu za Fazu 5 Marvelovog Filmskog Svemira

Nadolazeći Marvelovi projekti uključuju Black Widow 01. svibnja 2020, The Falcon and The Winter Soldier jesen 2020, The Eternals 06. studeni 2020, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 12. veljače 2021, WandaVision u proljeće 2021, Loki u proljeće 2021, Doctor Strange in the Multiverse of Madness 07. svibanj 2021, What If? u ljeto 2021, Hawkeye u jesen 2021 i Thor: Love and Thunder 05. studenog 2021. godine. Marvel Studios Disney+ serije za sada bez datuma izlaska obuhvaćaju Ms. Marvel, Moon Knight i She-Hulk.

Druge je zanimalo i ovo...