Trailer: The Predator (2018) - Svijet filma

Kako će se Predator povezati s prijašnjim filmovima?

Sa Shane Black koji se vraća u Predator franšizu, sigurno se svi pitamo kako će se njegov nadolazeći The Predator film povezati s ostatkom ove znanstven-fantastične filmske franšize. 

Ali sada, znamo točno gdje će nastavak koji dolazi iduće godine biti smješten, a to je točno između Predator 2 i Predators.

Na toj informaciji možemo zahvaliti glumcu Jake Busey, koji nam je osim toga otkrio još neke detalje filma.

“Ovaj nastavak definitivno ulazi u originalnu franšizu, u tom smislu da se fokusira na tehnologiju koju Predators imaju. Fokusira se na otkrivanje cilja Predators, koji je njihov način rada, zašto su došli na ovu planetu i slično. Definitivno je u skladu s izvornom franšizom.”

Tri filma već postoje u Predator franšizi, ali definitivno još ima mjesta za The Predator u predgrađu, koji je u prijašnjim filmovima bio u Jungli, u gradu, pa čak i na svom planetu. Busey nas je također podsjetio da je njegov lik u filmu sin lika iz Predator 2 filma, Gary Buseyev Peter Keyes. Tako da ne samo da ćemo imati priliku vidjeti kako je svijet Predatora rastao kroz posljednja dva filma, već ćemo vidjeti kako se i ljudska strana jednadžbe mijenjala.

Film bi trebao u najmanju ruku biti interesantan. Predator priča još nikada nije bila linearna, nego samostalne avanture, koje su se često spajale s Alien franšizom. Od 2010 čekamo novi film, kada su Adrien Brody i Topher Grace vodili solidne ‘Predators’. Sada sedam godina kasnije, idealno je vrijeme za ponovni početak znanstveno-fantastične sage. Početak je možda krivo rečeno, jer u ovo vrijeme raznih reboot, remake i sličnih filmova, redatelj Shane Black želi ujediniti ovu franšizu i ispuniti rupe koje su u njoj ostale. Ako mu to pođe za rukom, što se iskreno nadam, velika je mogućnost da se spoji i s prvim djelom, te da vidimo Arnold Schwarzenegger – Dutch – u nekom od nastavaka.

The Predator dolazi u kina 03. kolovoza 2018. U filmu, od za sada potvrđenih, glume Boyd Holbrook, Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Trevante Rhodes, Keegan-Michael Key, Sterling K. Brown, Jacob Tremblay, Thomas Jane, Alfie Allen, Augusto Aguilera, Jake Busey i Edward James Olmos.

Ako želite pročitati više informacija i zanimljivosti o filmu, možete to učiniti ovdje.

Similar Posts