Jurassic World: Fallen Kingdom – sve što znamo

Nakon nekoliko trailera, teasera i slika, danas nam stižu i neki novi detalji priče, pa dok čekamo novi, službeni trailer, koji treba doći uskoro, podijelit ćemo s vama sve što znamo o ovom nastavku, Jurassic World: Fallen Kingdom.

Datum izlaska:

22. lipanj 2018

Žanr:

Akcija, avantura, sci-fi

Redatelj:

J.A. Bayona

Scenarist:

Colin Trevorrow, Derek Connolly

Glumci:

Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Jeff Goldblum

Legendary/Universal je obećao podijeliti novi trailer sutra, a dok to čekamo zadirkuju nas svakodnevno s nekim kratkim teaser trailerima i slikama. Dok čekamo trailer odlučili smo podijeliti s vama sve što znamo o ovom nadolazećem filmu, koji dolazi od scenarista Colin Trevorrow i  Derek Connolly, a režirao ga je J.A. Bayona, a nastavak će ponovno ujediniti zvijezde prvog Jurassic World filma Chris Pratt i Bryce Dallas Howard, a i ponovno ćemo imati priliku vidjeti Jeff Goldblum.

Jurassic World: Fallen Kingdom je nastavak na jedan od najgledanijih filmova svih vremena, Jurassic World iz 2015 godine, koji je direktni nastavak na Spielbergov 1993 film, Jurassic Park, ali on je ipak pričao svoju, potpuno samostalnu priču.

Prije nego započnemo, možete još jednom pogledati ovaj kratki 15 sekundi, video isječak iz filma.

Pa evo sve što znamo o filmu Jurassic World: Fallen Kingdom:

  • radnja se odvija nekoliko godina nakon Jurassic World
  • vraća se na Isla Nublar, gdje vulkan prijeti dinosaurima koji sada tamo bezbrižno i slobodno žive
  • trener dinosaura Owen Grady (Pratt) i bivša menadžerica parka Claire Dearing (Dallas Howard) su sada zaduženi za sprječavanje drugog nestanka dinosaura…
  • osim Chris Pratt kao Owen Grady i Bryce Dallas Howard kao Claire Dearing, koji repriziraju svoje uloge, još se vračaju i B.D. Wong kao Dr. Henry Wu, a po prvi puta u World filmove se vraća i Jeff Goldblum kao Dr. Ian Malcolm, nakon Spielbergovog 1997 Jurassic Park nastavka, The Lost World: Jurassic Park

Jurassic World: Fallen Kingdom - sve što znamo

Evo kako je zvijezda filma Dallas Howard objasnila radnju:

“Claire je osnovala organizaciju Dinosaur Protection Group i oni traže načina kako te dinosaure premjestiti s otoka. Ona kontaktira Owen Grady kako bi mu dala do znanja da se to odvija. Komplicirano je. Kada ih vidite na početku ove priče, mislite što se to događa, ali to nije ono što ćete možda očekivati.”

Novi glumci u filmu Daniella Pineda i Justice Smith će glumiti članove ekipe; Jeff Goldblum se vraća kao matematičar Dr. Ian Malcolm, naravno. Evo što je Bayona imao za reći o vračanju Malcolma nakon 20 godina:

“Morao sam prevladati pred utjecajem Ianom Malcolmom. Nakon toliko godina, Jeff Goldblum je ispred kamera i ponovno priča o dinosaurima.”

Samo da bude jasno, komercijalno i nije toliko važno što će se dogoditi u filmu, film će zaraditi oko milijardu dolara, ako ne i više. Pa čak i ako se bude temeljio na ovakvoj, jednostavnoj priči o ponovnom spašavanju dinosaura, gledat ću ga, a gotovo sam siguran i svi drugi.

Film dolazi u kina 08. lipnja 2018 godine.

Similar Posts