Bill Skarsgard preuzima ulogu Jokera za Robert Pattinsonov 'The Batman' film u novoj fanovskoj slici

Bill Skarsgard preuzima ulogu Jokera za Robert Pattinsonov ‘The Batman’ film u novoj fanovskoj slici

S odabirom likova za Robert Pattinsonov The Batman film koje se trenutno odvija, fanovi se pitaju hoće li uskoro imati ponovno prilike vidjeti sukob Jokera i njegovog vječnog protivnika Batmana. Joaquin Phoenixov Joker nije u igru zato što studio planira držati njegovog lika odvojenog od svih ostalih DC filmova. U međuvremenu, Jared Letov Joker vrlo vjerojatno više nema mjesto u DCEU tako da bi bilo vrlo čudno da se njegov lik suprotstavi Robert Pattinsonovom Batmanu, s obzirom na to da je ta verzija Clown Prince of Crime povezana s Ben Affleckovim Dark Knightom.

Pa prema tome, vrlo je vjerojatno da će The Batman redatelj Matt Reeves i zvijezda Robert Pattinson željeti pronaći novog Jokera koji bi se uklopio s novim, detektivski orijentiranom rutom kojoj pristupaju u novom filmu. Često ime koje fanovi spominju je ono Billa Skarsgarda, kojeg većina ljubitelja filmova zna kao Pennywisea iz nedavnih IT i IT Chapter 2 filmova. Bill Skarsgard ne samo da je dovoljno mlad i kvalitetan da bude u The Batman filmu, ali također ima i veliko iskustvo glumljenja prijetećeg klauna zahvaljujući svojoj ubojitoj ulozi Pennywisea. S obzirom na to da je Bill Skarsgard već dovoljno kvalificiran za taj posao, čini se kao idealan izbor za Jokera. Nedavno je Instagram korisnik “bobby_art” podijelio vrlo dobru fanovsku sliku koja prikazuje Billa Skarsgarda kao Jokera, kako nosi jednostavnu odjeću s ikoničnom šminkom.

Ispod možete vidjeti ovu fanovsku sliku Billa Skarsgarda kao Jokera za Robert Pattinsonov The Batman film.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

“You know what they say bats…Madness is the real emergency exit for life…Hehe.” I was asked to do a joker edit not too long ago so here’s my quick little take on Bill Skarsgard (the guy who played pennywise) as The Joker. I think he’s be perfect for Robert Pattinson’s Batman. I’d like for this Joker to be fascinated by a guy dressed up as a bat, and would only have fun by tormenting that bat. I hope he’s a lot more Arkham Joker in terms of personality compared to the other live action Jokers, all of which I love except for a certain version. ? – – – – – #thejoker #joker2019 #it #pennywise#gotham #batman #cameronmonaghan #dc #billskarsgard #itchapter2 #robertpattinson#batmanvillains #batmanarkhamknight #jokeredit #mrj #batmantheanimatedseries #BTAS #toddphillips #joaquinphoenix #joaquinphoenixjoker #jacknichiloson #jacknicholsonjoker #heathledger #heathledgerjoker #threejokers #jokerquotes #jokers #joker #jokerreviews #toddphillips

Objavu dijeli @ bobby_art

Jedna od najsjajnijih stvari ovog umjetničkog djela jest ta što je umjetnik doista uništio ekstremitete Pennywisea i natjerao Billa Skarsgarda da izgleda gotovo normalno kao The Joker. Ovo je definitivno interesantan izgled i jedan o kojem bi redatelj The Batman filma Matt Reeves trebao razmisliti ako se bude odlučio uvesti Jokera u svoje filmove.

Nažalost, za sada, nema indikacije da će se Joker i pojaviti u The Batman filmu. Očekuje se da će film imati veliki broj negativaca, među kojima su Catwoman, The Riddler i The Penguin, ali nema nikakvih indikacija da će tu biti i Joker.

The Batman dolazi u kina 25. lipnja 2021. godine, a do tada se samo možemo nadati da će netko zaista vidjeti Billa Skarsgarda kao odličnog izbora za Jokera.

Similar Posts