Shane Blackov ‘The Predator’ - najava

‘The Predator’ – prvi Video Poster + sve što znamo o filmu!

Stigao je prvi video poster za novi Predator film, a u članku pročitajte i sve što znamo o filmu do sada!

Ikonske znanstveno-fantastične franšize su ono u čemu se trenutno nalazi novac u Hollywoodu. Samo pitajte Lucasfilm, Marvel, DC i gotovo svaki drugi studio koji ima blockbustere. Izvan svijeta Star Wars i superjunaka, 20th Century Fox gradi Alien franšizu s prvi redateljem Ridley Scott. To je samo zagrijavanje za ono što imaju u planu, a to je Predator saga.

'The Predator' - prvi Video Poster + sve što znamo o filmu!
Predator

Film bi trebao u najmanju ruku biti interesantan. Predator priča još nikada nije bila linearna, nego samostalne avanture, koje su se često spajale s Alien franšizom. Od 2010 čekamo novi film, kada su Adrien Brody i Topher Grace vodili solidne ‘Predators’. Sada sedam godina kasnije, idealno je vrijeme za ponovni početak znanstveno-fantastične sage.

U nastavku pročitajte sve što znamo o filmu:

1. The Predator neće biti reboot

'The Predator' - prvi Video Poster + sve što znamo o filmu!

Iako se čini da su reboot filmova iz 1980/1990 sada u modi, The Predator će se odlučiti za nešto drugačije. S obzirom na to da nije vezan za neku vremensku liniju, redatelj Shane Black daje dobre razloge zašto ne želi reboot.

“Što se tiče mene i Freda, zašto početi iz početka, kada imate takav veliki mitološki svijet za koristiti.” Black izjavljuje za Collider. Ima puno više smisla staviti The Predator negdje u postojeću vremensku liniju i tako otvoriti mjesta za potencijalnu ulogu Arnold Schwarzeneggera u filmu.

2. Black predvodi film kao redatelj i scenarist

'The Predator' - prvi Video Poster + sve što znamo o filmu!

Postoji određena poezija u tome što je Black redatelj filma. Black se kratko pojavio u originalnom filmu iz 1987 kao Hawkins (slika iznad) i od tada se proslavio kao redatelj akcijsko/avanturističkog žanra. Uz njega scenarist je još i Fred Dekker (RoboCop).

Black je objavio na Twitteru još u veljači 2017 da je snimanje službeno počelo i objavio sliku dijela ekipe.

3. Najveći Predator film do sada!

Bilo koji film u Predator svijetu bi trebao veliki budžet, a to je upravo ono što je Black tražio od FOXa.

U intervju za HitFix, redatelj je izjavio sljedeće “Rekao sam, ‘Stvarno, želite potrošiti hrpu novaca?’ oni, ‘Da’, ja, ‘Učiniti film spektaklom velikih razmjera?’, ‘Da’ ‘Sranje to zvuči zanimljivo!'” on opisuje i navodi kako će film biti “najveći Predator do sada!”

Ako su glasine o jednom od glumaca istinite ni ne čudi što će im trebati veliki budžet, pogledajte ispod.

4. Arnold Schwarzenegger u razgovorima da predvodi glumačku ekipu

'The Predator' - prvi Video Poster + sve što znamo o filmu!

Iako još nema službenih potvrda, glasine tvrde da dovode natrag zvijezdu originalnog Predator filma, Arnold Schwarzeneggera. Mada, Empire tvrdi da je glavni lik u filmu Quinn McKenna, kojeg glumi Boyd Holbrook.

Neki od još potvrđenih likova su Thomas Jane, Edward James Olmos, Olivia Munn i drugi.

5. Radnja će se odvijati u sadašnjosti

Vremenska radnja za svaki Predator film je bila drugačija. Alien vs. Predator je prikazao sliku od tisućljetne borbe između dvije vrste čudovišta, ali je radnja svakog filma bila postavljena u vrijeme kada se i snimao. The Predator neće biti iznimka i bit će smješten u sadašnjost.

U tom slučaju 03. kolovoza 2018 će biti “sadašnjost”, što znači 30 godina nakon originalnog Predator filma.

6. Film će koristiti praktične efekte kako bi oživio čudovišta

'The Predator' - prvi Video Poster + sve što znamo o filmu!

Napredak u CGI tehnologiji od prvog Predator filma je mnoge zapitao hoće li ih novi Blackov film koristiti. Black je preko Twittera to opovrgnuo, rekavši da se upravo nalazi pored 213.36 centimetara visokog gospodina u Predator odjelu, tako da nije sve CGI.

7. Radnja će se odvijati u predgrađu

Film će biti smješten u predgrađe, a u centru radnje će biti otac i njegov mali dječak.

S obzirom na to da do sada ni jedan Predator film nije uspio doseći visine obožavanosti kao prvi, ne čudi što će radnja ovog filma biti znatno drugačija, nego ovih prije njega.

The Predator dolazi u kina 03. kolovoza 2018. U filmu, od za sada potvrđenih, glume Boyd Holbrook, Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Trevante Rhodes, Keegan-Michael Key, Sterling K. Brown, Jacob Tremblay, Thomas Jane, Alfie Allen, Augusto Aguilera, Jake Busey i Edward James Olmos.

Dok čekamo Arnolda da se izjasni hoće li biti u filmu, pogledajte prvi, video poster za novi Predator film.

Similar Posts