10 mladih glumaca koji bi mogli zamijeniti Ben Afflecka kao Batmana

10 mladih glumaca koji bi mogli zamijeniti Ben Afflecka kao Batmana

Sada kada znamo da Ben Affleck više i službeno nije Batman, donosimo vam popis glumaca koje bi mi rado vidjeli u toj ulozi. Napišite nam u komentarima koga bi vi voljeli vidjeti u ulozi mladog Bruce Waynea.

Reevesova skripta se fokusira na mlađu verziju Batmana, a ne već uspostavljenu verziju koju smo imali prilike gledati u DCEU. Više o tome možete pročitati ovdje.

Možemo se samo nadati, za što god se Reeves odluči, da će biti u dobrom smjeru, te da će se potencijalno moći graditi još kvalitetnih Batman filmova, na zadovoljstvo svih ljubitelja.

Ovo nije nikakav službeni popis, uglavnom ni glasine, samo neki mladi glumci koje bi mi voljeli vidjeti u toj ulozi.

U nastavku vam donosimo 10 mlađih glumaca koji bi mogli zamijeniti Ben Afflecka kao Batmana:

10. Kit Harington

Kit Harington

Zvijezda serije Game of Thrones je jedan od interesantnih kandidata za glumiti Batmana. Iako mislim da bi malo morao poraditi na fizičkoj snazi/veličini, siguran sam da bi to i uspio ako bi se od njega tražilo.

9. Jake Gyllenhaal

10 mladih glumaca koji bi mogli zamijeniti Ben Afflecka kao Batmana

On bi definitivno bio moj prvi izbor za Batmana. Njegova dva problema su taj to više nije toliko mlad (39 godina), a drugi je to je trenutno u MCU – Spider-Man: Far from Home (Mysterio). S druge strane, i dalje je osam godina mlađi od Afflecka, a i općenito izgleda mlađe od svojih godina, tako da bi možda mogao proći. Osobno mi je najbolji glumac s ove liste, a i izgledom je vrlo vjerojatno najprikladniji za tu ulogu. Već je dugo vremena spominjan kao ‘novi’ Batman, a i kada su ga upitali okolo tih glasina jeli u razgovorima za ulogu Batmana, on ih nikada nije negirao.

8. Jack O’Connell

JACK O'CONNELL

Jack O’Connell je jedan od glumaca o kojima su već počele glasine da je na radaru za novog Batmana. Imali smo ga prilike vidjeti u filmu 300: Rise of an Empire, ali pravu kvalitetu je pokazao u filmu od Angeline Jolie, Unbroken. Također je nedavno glumio u filmu od redateljice Jodie Foster, zajedno s George Clooneyjem i Juliom Roberts, Money Monster. Građom kao i raznolikoću koju je pokazao svojim ulogama, mislimo da ne bi bio loš izbor.

7. Richard Madden

Richard Madden

Još jedan Game of Thrones ljepotan, koji nakon što je završio svoju ulogu u GoT, je imao prilike glumiti u igranom filmu Cinderella i seriji Medici. Definitivno ima i građu, a i izgled za utjeloviti mladu verziju Bruce Waynea.

6. Nicholas Hoult

Nicholas Hoult

Nicholas Hoult trenutno glumi Beast u X-Men filmovima, ali i Ben Affleck je glumio dva superheroja u karijeri, tako da mu to ne bi trebao predstavljati problem. Talentirani Britanski glumac, koji je glumio u filmovima poput Skins, Jack the Giant Slayer i  Mad Max: Fury Road.

5. Tom Hughes

Tom Hughes

Britanski glumac koji je najpoznatiji po svojoj glumi u seriji Victoria, iako fizički možda ne poput Batmana, dokazao je da izrazima lica može odlično odglumiti, pa bi ga bilo vrlo interesantno vidjeti u te dvije različite uloge Bruce Wayne/Batman.

4. Jamie Dornan

Jamie Dornan

Ovaj Irski glumac je vjerojatno najpoznatiji ulogom Christiana Greyja iz Fifty Shades filmske trilogije. Osim toga, fantastičan je bio u seriji The Fall uz Gillian Anderson. Uglavnom je glumio mračne i tajanstvene uloge, upravo ono što bi se moglo tražiti kod mlade verzije mračnog Batmana kakav je bio Ben Affleckov. Uz to, Dornan je već pokazao da ima izgled i fiziku za ulogu Bruce Waynea.

3. Finn Wittrock

Finn Wittrock

Najpoznatiji po svojoj ulozi u seriji American Horror Story, Wittrock je dokazao da je raznolik glumac, u filmovima poput The Big Short i Unbroken. Uz to, ne samo da ima izgled za glumiti mladog Bruce Wayne, već i potrebnu misterioznost koja ga okružuje.

2. Tyler Hoechlin

Tyler Hoechlin

Tyler Hoechlin je već pokazao da je vrlo raznolik glumac, pa je tako glumio u svemu od komedija, do opernih sapunica. Definitivno ima i izgled i konstituciju za utjeloviti Batmana, samo je upitno koliko bi se to svidjelo gledateljima, s obzirom na to da u seriji Supergirl glumi Supermana.

1. Matt Bomer

Matt Bomer

Nije teško zaključiti zašto je Matt Bomer naš prvi pick za ulogu Bruce Wayne/Batman. Ima sve što mu treba, izgled, tjelesnu spremu za mlađu verziju, te je već puno puta dokazao da je vrhunski glumac, te da svaku ulogu pretvori u veću od života. Uglavnom je glumio u TV serijama poput White Collar i American Horror Story, ali te uloge su upravo dokazale glumačku raznolikost kojom raspolaže. Glavni i jedini minus mu je što je zapravo samo četiri godine mlađi od Afflecka, iako bi se teško to dalo zaključiti.

Similar Posts