Nova adaptacija knjige Agathe Christie ‘Death On The Nile’ okuplja ubojitu glumačku postavu

Murder on the Orient Express iz 2017. godine otvorio je s podijeljenim recenzijama, ali to nije zaustavilo Warner Bros. da najavi nastavak. Baš kao i prvi film, nastavak Death on the Nile će režirati Thor scenarist/Harry Potter glumac/Shakespeare entuzijasta Kenneth Branagh. Ovaj novi film također uzima od svog prethodnika na drugi način: prikazivanjem slavnih glumaca koji bi, doduše, mogli biti glavna prodajna točka filma.

Death on the Nile prati belgijskog detektiva Hercula Poirota na odmoru, koji mora odvojiti svoje slobodno vrijeme za rješavanje ubojstva mlade nasljednice. Gotovo ništa drugo nije poznato o Branaghovoj još uvijek udaljenoj interpretaciji, osim, naravno, njegove impresivne glumačke ekipe. Logan, Blade Runner 2049 i Alien: Covenant scenarist Michael Green piše scenarij filma Death on the Nile. Green je fantastičan scenarist (vrlo moguće među najboljim Hollywoodskim) i uopće ne dobiva zasluge koje zaslužuje.

Nova adaptacija knjige Agathe Christie 'Death On The Nile' okuplja ubojitu glumačku postavu

Death on the Nile glumačku postavu predvodi Branagh kao Hercule Poirot, zajedno s Gal Gadot, Armie Hammerom i Russellom Brandom koji je također u razgovorima oko misteriozne uloge.

Gal Gadot je najpoznatija kao Wonder Woman, iako je glumila u raznim Fast and Furious filmovima i okušala se u komediji Keeping Up with the Joneses. Armie Hammer je najpoznatiji po filmovima Call Me by Your Name, The Social Network i The Man from U.N.C.L.E. Russell Brand, Britanski glumac i komičar, koji se pojavio u Forgetting Sarah Marshall, Get Him To The Greek, prva dva Despicable Me filma i hrpi drugih filmova za koje ste sigurno čuli.

Death on the Nile dolazi u kina 20. prosinca 2020. godine.

Similar Posts