Hoće li Norman Osborn biti prvi veliki negativac Marvelove Faze 4?

Hoće li Norman Osborn biti prvi veliki negativac Marvelove Faze 4?

S Avengers: Endgame koji je još uvijek u kinima i Spider-Man: Far From Home koji nam dolazi sljedeći mjesec, sve oči su uprte u budućnost Marvelovog Filmskog Svemira. Koje ćemo filmove vidjeti? Koji će novi likovi sa stranica Marvelovih stripova biti dovedeni u život? I, možda i najvažnije, koji će sljedeći veliki negativac zauzeti Thanosovo mjesto? Stižu nam glasine da će to biti nitko drugi nego Norman Osborn i sada imamo neke potencijalne dokaze koji, ako se pokažu točnim, mogli bi već sada potvrditi da se Spider-Man 3 sprema.

Moramo naglasiti da je ovo za sada samo glasina. Ništa više. Tako da ne bi trebali razmišljati o tome kao nečem sigurnom sve dok se Marvel Studios ne oglasi po tom pitanju. Međutim, novi navodni poziv za kasting otkriva da studio traži glumca koji će glumiti nekoga pod nazivom “The Benefactor”. Ova osoba opisana je kao “tajanstvena i zlobna”. Traže muškog glumca, po mogućnosti bijelca, koji je “od 40 do 60 godina”.

Hoće li Norman Osborn biti prvi veliki negativac Marvelove Faze 4?

Nije puno drugog otkriveno, osim da će ta osoba snimati scenu ove godine u Atlanti. Moguće je da će ta scena biti spojena kao post-kredit scena filma Spider-Man: Far from Home. Kao što Marvelovi fanovi sigurno znaju, Norman Osborn, je čovjek iza Green Goblina, jednog od Spider-Manovih najvećih neprijatelja. Willem Dafoe je glumio tog lika u Sam Raimiovoj Spider-Man trilogiji. Opis liga, barem nejasno, odgovara Osbornu. Ono što izvješće sugerira je da će taj glumac glumiti snažnog i značajnog lika. Ako pretpostavimo da u tome ima čak i grumen istine, to bi moglo značiti velike stvari za fazu 4 MCU-a.

Da, Norman Osborn je Green Goblin, ali na stranicama Marvelovih stripova, on postaje mnogo više od tipa pod maskom, bombama i odličnim letećim skejtom (ili što već). Iako je njegova povijest karaktera složena, kao što je to slučaj s mnogim likovima iz stripova, on na kraju dobiva mnogo legitimne vjerodostojnosti i moći s javnošću i vladom. Norman Osborn je na kraju imenovan za direktora Thunderboltsa, koji su manje-više nalik na Marvelovu verziju Suicide Squad. Također je zaslužan za završetak rata sa Skrull u Secret Invasion priči. Još jedan važan element je da on u jednom trenutku preuzima lik Iron Patriota, koristeći ga kako bi imao autoritet nad svojim osobnim, Avengers timom.

Hoće li Norman Osborn biti prvi veliki negativac Marvelove Faze 4?

Poanta je, ako MCU dovede Normana Osborna u filmski svijet, mogao bi se pokazati slojevitim i složenim zlikovcem kakvog ovaj svemir nije vidio. Treba dodati i da u je Ant-Man and the Wasp, lik kojeg se oslovljava s “The Benefactor” zaposli Walton Gogginsovog Sonny Burcha. Lako bi se moglo otkriti, je li to bila izvorna namjera, da je ta figura doista Osborn. Možda, ali samo možda, dobijemo neke dokaze za to kada Spider-Man: Far From Home dođe u kina 02. srpnja 2019. godine.

Similar Posts