Dark Tower TV serija započinje snimanje, a Michael Rooker se pridružuje

Dark Tower TV serija započinje snimanje, a Michael Rooker se pridružuje

Amazonova The Dark Tower TV serija je i službeni započela produkciju. Još dobrih vijesti stiže u obliku Michael Rookera koji se pridružio glumačkoj ekipi serije. Ova serija je nešto poput ponovnog kretanja adaptacije Stephen Kingove omiljene serije knjiga. Ron Howardova producirana filmska verzija, koja je izašla 2017. godine, nije uspjela ispuniti očekivanja, ni kritički, kao ni komercijalno, pa se umjesto toga snima serija.

Prema izvještaju direktno sa službene stranice Michael Rookera, Guardians of the Galaxy zvijezda se pridružila glumačkoj ekipi. Ta sada detalji oko njegove uloge nisu otkriveni. U ožujku smo saznali da će Sam Strike (Nightflyers) glumiti Rolanda Deschaina, aka The Gunslinger, s Jasperom Paakkonenom (Vikings) koji će glumiti Man in Black, aka Marten Broadcloak, aka Randall Flagg. Tako da slobodno možemo prekrižiti Rookera iz jedne od dviju glavnih uloga. Nažalost, za sada nemamo drugih informacija, pa jedino što možemo je špekulirati.

Dark Tower TV serija započinje snimanje, a Michael Rooker se pridružuje

Zahvaljujući uspjehu filma IT iz 2017. godine, Stephen Kingove adaptacije nikada nisu bile traženije u Hollywoodu. Kada to spojimo s činjenicom da sve streaming mreže traže sadržaj kojim će privući pretplatnike, nešto poput The Dark Tower ima jako puno smisla za Amazon. Također ima i više smisla za priču, zato što ova Kingova epska serija ima devet novela. Uvijek se činilo nezahvalno sve to probati nagurati u jedan film, pa čak i trilogiju (da su stvari krenule u boljem smjeru). Sa serijom, priče se mogu bolje razviti tijekom vremena i sezona.

'The Dark Tower' TV serija izabran glavni glumac

I dok za sada nije točno poznato iz kojih će knjiga Amazon koristiti radnju u prvoj sezoni, vjerojatno će biti priča kako je Roland postao revolveraš, te njegov prvi susret s Man in Black. Prvo smo čuli da će serija adaptirati knjigu Wizard and Glass, ali onda se ta priča trebala direktno povezivati s filmom. To se od tada promijenilo. No, čini se da je ideja početi na početku temeljnog odnosa u središtu šarolike priče, što ima smisla, jer se tako može približiti najširoj publici, a ne samo zagriženim Kingovim fanovima.

Glen Mazzara, od The Walking Dead, je razvio seriju i bit će showrunner. To bi moglo objasniti kako je Michael Rooker postao povezan sa serijom, jer se glumac pojavio u početnim sezonama AMCove zombi serije. Akiva Goldsman (Titans, Star Trek: Discovery) je također pomogao razviti seriju, uz Stephena Kinga. Prva sezona će imati 13 epizoda, ali za sada još nema datum izlaska.

Similar Posts