'Sin City’ TV serija u razvoju - Frank Miller & Robert Rodriguez povezani

‘Sin City’ TV serija u razvoju – Frank Miller & Robert Rodriguez povezani

Deadline donosi da je potpisan ugovor za Roberta Rodrigueza, koji je jedan od redatelja Sin City filma iz 2005. godine i njegovog nastavka, Sin City: A Dame to Kill For. Stephen L’Heureux, jedan od producenata Sin City: A Dame to Kill For i Silenn Thomas, šef Frank Millerove produkcijske kuće će biti producenti ove nove Sin City serije.

Prema Deadline, dogovor je da će prva sezona serije Sin City biti garantirana, s namjerom da bude dostupna za mrežu i/ili platformu za streaming. Dogovor uključuje i “hard-R” animiranu seriju kao prequel za Sin City.

Frank Miller, je jedan od najcjenjenijih stripovskih pisaca u industriji i stvorio je neo-noir strip Sin City. Prva Sin City priča izašla je 1991. godine u Dark Horse Presents Fifth Anniversary Special. Sin City se nastavio u Dark Horse Presents #51-62 serijaliziran u 13 dijelova.

Frank Miller se udružio s Robertom Rodriguezom kako bi režirali Sin City (zajedno s “Special Guest Director” Quentin Tarantino). Film je bio fokusiran na isprepletene priče s glumačkim ansamblom koji uključuje glumce kao što su Jessica Alba, Benicio del Toro, Brittany Murphy, Clive Owen, Mickey Rourke, Bruce Willis i Elijah Wood. Film iz 2005. godine je zaradio $155.8 milijuna diljem svijeta i čak je nastupio na Filmskom Festivalu u Cannesu glavnu tehničku nagradu za njegovo “vizualno oblikovanje.”

Što mislite o ideji da Frank Miller i Robert Rodriguez ponovno surađuju u izradi ove nove Sin City serije?

Druge je zanimalo i ovo...