Arrowverse napokon ima svog Batmana

Arrowverse napokon ima svog Batmana!

Posljednja epizoda prve sezone Arrowverse serije Batwoman konačno je, na neki način, dostavila fanovima ono što se dugo čekalo – čovjeka koji je danju playboy milijarder, a noću najveći svjetski detektiv ispod maske viteza tame.

Prije nešto manje od godinu i pol dana, kada je u Arrowverseu svoj debi imao lik Kate Kane, rođakinja Bruce Waynea koja par godina nakon Batmanovog odlaska iz Gothama na sebe stavlja teret obrane grada od kriminalnog podzemlja, postavilo se pitanje je li napokon došao trenutak da upoznamo i Bruce Waynea u Arrowverse svemiru, na sličan način kako smo upoznali Supermana u drugoj sezoni serije Supergirl, a čini se kako je finale prve sezone serije Batwoman postavilo temelje upravo za to.

Iako smo u prethodnom crossoveru Crisis on Infinite Earths upoznali alternativnu verziju Bruce Waynea, koju je glumio legendarni Kevin Conroy, taj Bruce je bio ostarjeli bogalj koji je odavno izgubio Batmanov moral za pravdu, i kao rezultat toga, pobio nebrojne ljude, uključujući i alternativnog Supermana kojeg je poznavao. No sada, izgleda da je došao na red i na originalnog Bruce Waynea da stupi na scenu, a u Arrowverseu će ga glumiti 44-godišnji glumac Warren Christie, ne toliko poznat, ali svakako iskusan glumac. Naravno, postoji tu jedna kvaka.

Arrowverse napokon ima svog Batmana!

NAREDNI ODJELJAK SADRŽI SPOJLERE ZA BATWOMAN S01E20

Iako sada sigurno znamo kako Bruce Waynea u Arrowverseu zapravo izgleda, kvaka je što Warren za sada ne glumi pravog Bruce Waynea, već lažnog, odnosno negativca Husha koji trenutno hoda sa njegovim umjetno napravljenim licem. Ipak, sada činjenica da sama imamo službenog glumca za Bruce Waynea u Arrowverseu, to svakako puno znači jer su vrata prema njegovom povratku u Gotham sada širom otvorena. Pretpostavljamo da ćemo saznati puno toga glede Brucea (i pravog i lažnog) u već najavljenoj drugoj sezoni serije, koja je najavljena za sljedeći siječanj, i koju sada, najiskrenije rečeno, ne možemo dočekati!

Arrowverse serije Batwoman Supergirl jučer su završile svoja prikazivanja za ovu sezonu. Naše recenzije istih možete očekivati narednih dana.

Kako vam na prvi pogled izgleda Arrowverseov Bruce Wayne? Što mislite, jel bi bio bolji Batman od Pattinsona?

Druge je zanimalo i ovo...