Dexter (2006–2013)

Dexter: Objavljen prvi pogled na glavnog lika u devetoj sezoni!

Showtimeova nadolazeća i očekivana serija Dexter s Michael C. Hallom vraća se ove godine. I danas je Hall podijelio prvi pogled na Dextera u devetoj sezoni. Pogledajte ga u nastavku.

Julia Jones vodi novu glumačku postavu s Alanom Millerom, Johnnyjem Sequoyahom i Jackom Alcottom. Clancy Brown glumi negativca Kurta Caldwella.

Marcos Siega vodit će šest od deset epizoda sezone. Također će izvršiti produkciju s Hallom. Vraća se i Clyde Phillips, showrunner u prve četiri sezone originalne serije.

Gary Levine i Jana Winograde, predsjednici Showtime Networks Inc. rekli su u izjavi: „Dexter je tako posebna serija, kako za svoje milijune obožavatelja, tako i za Showtime, jer je ova probojna emisija pomogla da se naša mreža stavi na kartu mnogo godina prije. Ponovno bismo posjetili ovaj jedinstveni lik samo ako bismo pronašli kreativan pristup koji je uistinu bio vrijedan briljantne, originalne serije. Pa, sretan sam što mogu izvijestiti da su ga pronašli Clyde Phillips i Michael C. Hall i jedva čekamo da ga snimimo i pokažemo svijetu! “

Produkcija je započela u Massachusettsu, a premijera je postavljena za jesen 2021. godine.

Similar Posts