Lucifer zvijezda Tom Ellis napokon produžio ugovor za šestu sezonu

Serija ‘Lucifer’ uskoro završava snimanje, objavljeno nekoliko posljednjih fotografija sa seta

Svemu lijepom mora doći kraj, pa tako i omiljenom đavlu na malim ekranima. Ekipa serije Lucifer trenutno provodi svoje zadnje dane na setu, završavajući snimanje šeste i posljednje sezone.

Na društvenim mrežama je osvanulo nekoliko fotografija sa snimanja devete epizode šeste sezone. Iako je najavljeno da će sezona imati 10 epizoda, glumci i ekipa su po društvenim mrežama pisali kako su snimajući dani devete epizode bili zadnji dani snimanja u Luciferovom klubu ‘Lux’, a i glumica Lesley Ann Brandt (Mazikeen) objavila je da je jučer bio njezin zadnji snimajući dan što bi moglo naslutiti da je neće biti u velikom finalu serije. Izgleda da će ta deseta, finalna epizoda biti neki posebni send-off za kraj.

Na fotografijama sa snimanja devete epizode zapazilo se nekoliko detalja. Između ostaloga, i sama naslovna stranica scenarija s naslovom epizode “Goodbye, Lucifer” puno toga intrigantnog govori. Na slikama vidimo Lauren German, koja glumi Chloe Decker u Luciferovom apartmanu kako izgleda tuguje zbog nečega, dok Tom Ellisov Lucifer stoji ispred zelenog platna i gleda prema gore, što lako znači da se radi o sceni gdje sa svog balkona razgovara sa svojim Ocem. Uz to, objavljena je slika iz posljednje scene koju je snimila Lesley kao Mazikeen. Izvori kažu da je u toj sceni ona otišla na motoru u nepoznato, a Luciferu je ostavila svoj poznati bodež, valjda za uspomenu. Izgleda da nas očekuje emocionalno finale gdje će svatko otići svojim putem.

Fanovi serije još uvijek isčekuju nastavak, odnosno drugi dio pete sezone koja čiji je prvi dio bio objavljen u kolovozu prošle godine. A nakon što se i peta okonča, nakon nekog vremena nas očekuje finalnih 10 epizoda.

Similar Posts