Supernatural - Otkriven Sinopsis Premijere Posljednje Sezone Serije

Supernatural – Otkriven Sinopsis Premijere Posljednje Sezone Serije

Serija Supernatural završava s dvadeset epizoda finalne sezone kasnije ove godine, a sada fanovi imaju prvu ideju što očekivati. The CW je objavio službeni sinopsis za premijeru finalne sezone serije Supernatural, koja je odgovarajuće nazvana “Back to the Future”. Premijera 15 sezone će vidjeti Sama (Jared Padalecki), Deana (Jensen Ackles) i Castiela (Misha Collins) kako se bave sa zombi Apokalipsom koju je Bog pustio na Zemlju, a vjerojatno se bave i ostalom dramom također. Službeni sinopsis možete pročitati ispod.

“POČETAK KRAJA – Nastavljamo gdje smo stali posljednjom sezonom, Sam (Jared Padalecki), Dean (Jensen Ackles) i Castiel (Misha Collins) su ostavljeni da brane svijet nakon što su sve duše puštene iz pakla i vratile su se na Zemlju slobodne opet ubijati. John Showalter je režirao epizodu koju je napisao Andrew Dabb.”

I dok nije poznato kako će trio izaći iz problema sa zombijima, zvuči kao da će imati poprilično emocionalno putovanje do kraja sezone.

“Bog je povlačio konce iza kulisa, a se sada Sam i Dean po prvi puta u njihovim životima pokušavaju osloboditi i postati slobodni,” showrunner Andrew Dabb je nedavno izjavio.

Vijesti da će ova 15ta sezona biti i posljednja je zaista iznenadila fanove i time će samo povećati uloge.

Jeste li uzbuđeni oko početka kraja za Sama, Deana i ostatak ekipa koje toliko dugo gledamo na malim ekranima?

 

Druge je zanimalo i ovo...