Marvel's What If...? Procurile Slike koje pokazuju Zombie Kapetana Ameriku & T'Challu kao Star-Lorda

Marvel’s What If…? Procurile Slike koje pokazuju Zombie Kapetana Ameriku & T’Challu kao Star-Lorda

Marvel’s What If…? nas zadirkuje sa Zombie Kapetanom Amerikom i T’Challom kao Star-Lordom u novim procurjelim slikama. Ovo je bilo vrlo zanimljivih mjesec dana za ljubitelje Marvelovog Filmskog Svemira. U posljednjih nekoliko mjeseci najavili su hrpu novih serija i filmova, a ništa manje zanimljiva je i nova animirana serija What If?, a sretni fanovi u San Diegu i Anaheimu su dobili prvi pogled na nju.

Na svu sreću, neke slike iz Marvel’s What If…? su pronašle svoj put online. Već smo prije imali glasine da je Marvel Zombie epizoda u izradi nakon pogleda na službeni logo serije, a sada se čini da je to istina jer na ovim slikama definitivno vidimo Kapetana Ameriku kao zombija. Druga pokazuje T’Challu kao verziju Star-Lorda iz Guardians of the Galaxy. Već smo prije imali priliku vidjeti prvi službeni pogled na Peggy Carter kao Britansku verziju Kapetana Amerike.

Najavljeno je da će serija brojati 23 epizode, što ju također čini, po broju epizoda, najdužom Disney+ Marvel serijom. Svaka od tih epizoda bazirat će se na jedan od 23 filma Infinity Sage MCU-a. Da vas podsjetimo, What if… postoji i u Marvel stripu, a radi se o prikazivanju već poznatih priča uz neke korjenite preinake u priči. Tako ćemo u prvoj epizodi gledati što bi bilo da je Super Soldier serum ubrizgan Peggy umjesto Steve Rogersu. Za sada nije poznato hoće li biti druge sezone serije What If…?

Glasove za Marvel’s What If…? seriju posuđuju Michael B. Jordan kao Killmonger, Sebastian Stan kao Bucky Barnes, Josh Brolin kao Thanos, Mark Ruffalo kao Bruce Banner/The Hulk, Tom Hiddleston kao Loki, Samuel L. Jackson kao Nick Fury, Chris Hemsworth kao Thor, Hayley Atwell kao Agent Peggy Carter, Chadwick Boseman kao Black Panther, Karen Gillan kao Nebula, Jeremy Renner kao Hawkeye i Paul Rudd kao Ant-Man. Michael Douglas se vraća kao Hank Pym, Neal McDonough kao Dum Dum Dugan, Dominic Cooper kao Howard Stark, Sean Gunn kao Kraglin, Natalie Portman kao Jane Foster, Taika Waititi kao Korg, Toby Jones kao Arnim Zola, Djimon Hounsou kao Korath, Jeff Goldblum kao Grandmaster i Michael Rooker kao Yondu. Vrlo impresivna glasovna postava.

Marvel’s What If…? ima premijeru u ljeto 2021. godine ekskluzivno na Disney+ streaming platformi.

Slike možete vidjeti ispod zahvaljujući Cosmic Twitter profilu.

Similar Posts