Doctor Doom bi se napokon mogao pridružiti MCU, hoće li ovaj Negativac dobiti seriju na Disney+

Doctor Doom bi se napokon mogao pridružiti MCU, hoće li ovaj Negativac dobiti seriju na Disney+

Doctor Doom film je već dugo vremena u izradi, s Fargo i Legion kreatorom Noahom Hawleyjem koji je završio skriptu prije nego je Disney kupio prava na Foxove likove. Sada nam stižu glasine da bi se Doctor Doom mogao pridružiti u MCU, ai hoće li to učiniti kroz seriju na Disney+ umjesto kroz igrani film?

Ako postoji jedan lik koji nikada nije dobio zasluženu pravdu na velikim ekranima koju zaslužuje, onda je to Doctor Victor Von Doom. Ovaj super negativac se pojavio u četiri filma do sada, svim verzijama Fantastic Four live-action adaptacija, a svaka od tih adaptacija je uspjela pojednostaviti njegovu kompleksnu pozadinsku priču i minimalizirati njegovu važnost.

Doctor Doom bi se napokon mogao pridružiti MCU, hoće li ovaj Negativac dobiti seriju na Disney+

Sada, ako je glasinama vjerovati, MCU showrunner Kevin Feige napokon planira učiniti pravdu za ovog lika, a to planira započeti tako da će dati Doomu njegovu osobnu Disney+ seriju koja će se fokusirati direktno na pozadinsku priču ovog lika. Serija će pratiti mladog Victora na njegovom putu traženja znanja i moći dok uranja dublje u mistične umjetnosti i zabranjenu tehnologiju koja ga pretvara u moćnog dr. Doooma.

Zadnje što smo čuli, Noah Hawley je završio svoj scenarij za Doctor Doom. On je to dao do znanja fanovima u kolovozu, uvjeravajući sve da nije završio s pokušajima da napravi film.

Ovaj posljednji izvještaj ne spominje Hawleyjevu umiješanost u projekt. Hoće li oni uzeti njegov scenarij i pretvoriti ga u TV seriju za Disney+? S vrlo dobro prihvaćenom i kritički nagrađivanom X-Men serijom i antologijskom serijom Fargo, Noah Hawley je dokazao da može stvoriti snažan i zanosan TV sadržaj, pa zašto ga ne dovesti kao producenta ili showrunnera ako je ova glasina uopće istinita?

Doctor Doom bi se napokon mogao pridružiti MCU, hoće li ovaj Negativac dobiti seriju na Disney+

Cjelokupna ideja pravljenja cijele TV serije posvećene negativcu koji nije pretjerano poznat izvan svijeta stripova bi se mogla činiti malo čudna, ali morate zapamtiti da mi živimo u svijetu kada serije, poput ultra nasilne i potpuno nepoznate Amazonove superherojske serije The Boys, postanu vrlo gledane među publikom. Također, samo dokaz koliko gledatelji u zadnje vrijeme vole gledati negativce je i nadolazeći Joker film, koji je i prije svog izlaska najavljivan kao jedan od glavnih kandidata za Oscara, te mu se projicira vrlo velika zarada na koji blagajnama.

Sada je pravo vrijeme za svijet upoznati s gospodstvom koje je Dr. Doom, the ga pripremiti za glavnog negativca u MCU, ili još bolje nešto poput onoga što je Loki postao. Nadalje, glasine sugeriraju da jednom kada fanovi budu upoznati s njim kroz Disney+ seriju, on će biti spreman za doći na veliko platno u Fantastic Four filmu kao glavni negativac prije nego se namjeri na ostale MCU heroje.

Ove glasine je donio MCU Comics, a činjenica da Noah Hawley nije spomenut je vrlo interesantna.

Similar Posts