Shazam! - novi DC film, izabran glavni glumac + sve što znamo

Shazam! – novi DC film, izabran glavni glumac + sve što znamo

DC superhero svemir filmova, nakon uspjeha Wonder Woman svaki dan sve više raste, a sada je došlo vrijeme za istražiti mistične stvari DC svemira kroz novi film Shazam!
Film priča priču o Billy Batson koji dobiva moći od bogova, kako bi postao Shazam, sve-moćni heroj. Film vrlo dobro napreduje, ali kao što je često s velikim filmovima, tako i o ovom, vrlo malo o priči i likovima.

Jedna stvar koju fanovi žele saznati je tko će biti glavna, odnosno glavne uloge u filmu. Razna imena su se spominjala u zadnjih par mjeseci, ali do sada ništa nije bilo službeno potvrđeno. Radujte se ljubitelji superhero filmova, jer napokon znamo tko će glumiti glavnu ulogu u filmu, odraslu verziju Shazama.

Prema Hollywood Reporter, Zachary Levi (Tangled, Chuck) je izabran za glumiti Shazam, Billy Batsonovu odraslog lika. Levi je pobijedio vrlo jake protivnike u izboru, u izboru su još bili John Cena i Jake McDorman.

Kao što smo spomenuli bilo je jako puno imena spominjano za odraslu ulogu Shazam prije objavljivanja, ali Levi nikada nije bio spominjan. To je vrlo impresivno ostvarenje u vremenu spojlera u kojem trenutno živimo.

Zachary Levi je još jedan, od sada već mnogih glumaca, koji će glumiti i u DC i Marvel filmovima. Glumac je zamijenio Josh Dallas u ulozi Fandral, kao jednog od Thorovih najboljih prijatelja, u filmovima Thor: The Dark World i Ragnarok.

Za sada još nije poznato tko će glumiti dječaka Billy Batsona, ali čim bude službeno potvrđeno obavijestit ćemo vas.

Film prati dječaka Billy Batson koji se može pretvoriti u odraslog superheroja uzvikivanjem magične riječi “Shazam!”. Ta riječi je akronim starih bogova i povijesnih likova Solomon, Hercules, Atlas, Zeus, Achilles i Mercury, od kojih Batson dobiva svoje herojske moći u odraslom obliku.

David F. Sandberg je redatelj filma, a scenaristi su Henry Gayden i Darren Lemke. Producent filma je Peter Safran (Annabelle: Creation).

Dwayne Johnson je isto bio povezan s ulogom Shazam, ali s obzirom na to da glumi njegovog neprijatelja Black Adam, morao se odlučiti za jednog i odlučio se za negativca. On je glavni protivnik Shazamu, te bi trebao dobiti svoj solo film, prije nego se njih dvojica sukobe na velikim ekranima.

Još se ne zna datum izlaska Shazam! filma, ali trebao bi izaći negdje u travnju 2019 godini.

Similar Posts