Mark Hamill sreće Joker & Trickster u ‘Justice League Action’ kratkom filmu

Mark Hamill sreće Joker & Trickster u ‘Justice League Action’ kratkom filmu

Mark Hamill (Luke Skywalker) glumi Mark Hamilla – i Jokera i Trickstera (svima daje glas) i još jednog lika – u ovom kratkom, animiranom Justice League Action filmu.

Ovaj kratki film pokazuje otetog Mark Hamill od Jokera i Trickstera, koji ga hoće držati taocem kako bi dobili otkupninu od neimenovane Hollywood kompanije. Ali iako je Hamill doslovno vezan na stražnjem sjedištu, glumac ipak ima aduta u rukavu, kako bi spasio svoju kožu.

Mark Hamill je poznat po tome što daje glasove i Jokeru i Tricksteru u Bruce Timmovom DC animiranom svemiru. Glumio je Princa Klaunova u Batman: The Animated Series, Batman: Mask of the Phantasm, Superman: The Animated Series, Justice League Unlimited, Static Shock i Batman Beyond: Return of the Joker, prije nego je reprizirao svoju ulogu u tri od četiri Batman: Arkham igre, u Robot Chicken kratkom filmu i animiranoj adaptaciji Batman: The Killing Joke. U međuvremenu, glumio je Trickstera u dvije televizijske verzije The Flash, prvi puta u serijama iz 1990te, a drugi puta u serijama pravljene od CW (ovaj Flash što trenutno ide). Oslobođen od strane Swamp Thing, likom isto povezanim s njime, jer je on jedan od glumaca koji mu daje glas u Justice League Action, i to više od svih ostalih glumaca.

Inače Justice League Action je animirana serija, koja ide na Cartoon Network, a Mark Hamill je jedan od rotirajuće ekipe glumaca.

Similar Posts