Chris Hemsworth će glumiti Hulk Hogana!

Chris Hemsworth će glumiti Hulk Hogana!

Chris Hemsworth će glumiti Hulk Hogana u biografskom filmu kojeg će režirati Todd Phillips. Hulkamania na vrhuncu. 
Todd Phillipsu će se pridružiti Scott Silver, koji obojica trenutno rade na DC filmu The Joker. John Pollono (Stronger) će također pisati skriptu zajedno s Silverom.

Pregovori oko ovog Hoganovog projekta su u samim završetcima za Netflix. Film će producirati Michael Sugar, osvajatelj Oscara za film Spotlight, koji će producirati film kroz svoju Netflix-based Sugar23, te uz njega Phillips i Bradley Cooper, kroz njihovu produkcijsku kuću Joint Effort. Film će također producirati Hemsworth i Eric Bischoff.

Jedno od najvećih imena hrvanja svih vremena, Hogan je bio zvijezda World Wrestling Federacije u 1980tima koji je zatim osvajao prvenstva te zakoračio u svijet filmova i televizije, ulagača i video igara.

Chris Hemsworth će glumiti Hulk Hogana!

Rođen kao Terry Gene Bollea, Hogan je započeo svoju karijeru krajem 70′ u hrvačkom ringu na Floridi, a kada je započeo karijeru u WWF, on se redovito borio protiv Andre the Gianta kao zlobni borac. Kada je Vince McMahon preuzeo kompaniju i započeo proširivanje u nacionalni prisustvo, Hogan je bio njegovo lice i tada već postao herojskom personom. Krajem 80′ on je postao jednim od ključnih figura, kraseći naslovnice magazina, pojavljivati se u noćnim talk shows i čak je predvodio subotnji jutarnji crtić.

U 21. stoljeću, Hoganove sreća se izmijenila jer su osobni konflikti preuzeli one unutar ringa. Najvažnije, uhvaćen je u seksualnom skandalu koja uključuje video snimak sa ženom prijatelja, a uključuje godine tužbi koje su dovele do zatvaranja Gawkera i donijele Hoganu desetke milijuna dolara u nagodbama.

Ovaj biografski film neće ići u detalje oko ovih događaja, nego izvori kažu da će prikazivati njegov uspon i opisano je kao origin priča Hulkstera i Hulkamanie.

Zaista će biti super-interesantno vidjeti Thora (Chris Hemswortha) u ulozi jednog od najvećih profesionalnih hrvača svih vremena, Hulk Hogana.

Similar Posts