Gal Gadot u razgovorima za ulogu u filmu 'Death on the Nile'

Gal Gadot u razgovorima za ulogu u filmu ‘Death on the Nile’

Zvijezda filma ‘Wonder Woman’, Gal Gadot, je u razgovorima za ulogu u nadolazećem filmu, pravljenom prema knjizi Agathe Christie, ‘Death on the Nile’.

Gal Gadot je ugrabila kartu za ubojito putovanje Nilom.

Glumica filma ‘Wonder Woman’ je u pregovorima oko uloge u nadolazećem Fox filmu, nastavku pomalo iznenađujućeg hit filma Murder on the Orient Express.

Gal Gadot u razgovorima za ulogu u filmu 'Death on the Nile'

Kenneth Branagh, koji je režirao adaptaciju ‘whodunit’ klasika Agathe Christie, vraća se kao redatelj i očekuje se da će reprizirati svoju ulogu malog belgijskog detektiva Hercule Poirot.

Death on the Nile, je prvo puta izdana 1937. godine, a pratila je detektiva na odmoru u Egiptu, koji postane upetljan u ljubavni trokut sa smrtonosnim posljedicama. Knjiga, poput Orient Express, sadrži članove visokog društva, one koji to žele postati i sluge članova visokog društva u ulogama osumnjičenih.

Ako do dogovora dođe, a izvori kažu da su razgovori u osjetljivoj fazi, Gadot bi glumila članicu visokog društva Linnet Doyle, nedavno udanu za bivšeg zaručnika stare prijateljice.

Lois Chiles, koja je glumila Bondovu djevojku Holly Goodhead u Moonraker, je glumila ovu ulogu u filmu iz 1978. godine.

Gadot trenutno snima film Wonder Woman 1984.

Murder on the Orient Express je imao budžet od $55 milijuna, a samo u Americi je zaradio $102,826,543, dok je u ukupno zaradio $352,789,811. S obzirom na te brojke, ne čudi što su odlučili vrlo brzo napraviti i nastavak.

Similar Posts