Jared Letov Morbius je sljedeći Sony/Marvel film

Venom producenti Matt Tolmach i Avi Arad su potvrdili da Sony trenutno radi na Morbius filmu, koji bi trebao biti sljedeći Spider-Man spin-off film.

Nadolazeći Venom film treba započeti novi superhero svemir filmova koji se fokusiraju na Spider-Man negativce.  Očekuje se da film napravi čvrsto temelje za ostatak tog filmskog svemira, te da obori rekord mjeseca listopada, koji trenutno drži Gravity. Sljedeći film, Morbius, polagano dobiva oblik; bilo je već nekoliko glasina o glavnim likovima, a posljednji izvještaji kažu da će snimanje započeti u studenom.

Pričajući za ComicBook, Tolmach i Arad su potvrdili da će produkcija na Morbius filmu započeti uskoro. “Mi očigledno sada radimo na Morbiusu. To je sljedeće za nas.”

Glasine o priči filma su sljedeće:

“Akcijska horor priča o znanstveniku koji, u potrazi za lijekom rijetke krvne bolesti, slučajno se pretvara u vampira koji, iako gušen svojom osobnom željom za krvlju, odlučuje plijeniti kriminalce koje smatra nedostojnim za život.”

Ako je ovo točno, čini se kako će film pratiti priču Dr. Michael Morbius koji je, baš kao i Curt Connors, eksperimentirao na sebi, te se time unakazio, ali mu je to dalo nadnaravne sposobnosti.

U Morbiusu će Jared Leto glumiti glavnog antijunaka, a producenti naglašavaju kako su izrazito uzbuđeni vidjeti ga na djelu. Tolmach je rekao da očekuje ‘savršenstvo’ od Leta, koji je već poznat u superhero svijetu, po svom metodnom glumljenju u filmu Suicide Squad. Čini se da Leto obožava Morbiusa, iscjelitelja pretvorenog u čudovište. Prema Tolmach, film bi trebao omogućiti Letu jednaku priliku za demonstrirati “sličan nivo intenziteta, karizme i odanosti liku.”

Letov raspored čini se kako će biti dosta zaposlen, s obzirom na to da se očekuje da Joker bude jedna od glavnih figura u nadolazećim filmovima DC svemira. Srećom za Sony, Warner Bros. je odlučio prvo snimiti Birds od Prey, pa tek onda Suicide Squad 2, a čini se da Joker uopće neće biti u tom filmu. Pročitana radnja filma Birds of Prey kaže da je Harley Quinn prekinula s Jokerom i da kreće u Gotham.

Čini se kako će Morbius biti vrlo sličan stripu. Glavni ženski lik bi trebala biti Martine Bancroft, Morbiuseva zaručnica u stripovima. Ako pretpostavimo da će i taj film biti dio franšize, Bancroft bi se mogla pokazati jednom od glavnih figura u njoj; njoj je ‘ispran’ mozak kako bi se pridružila vampirskom kultu i izdala Morbiusa njima. Čini se kako bi negativac filma trebao biti Emil Nikos, bivši najbolji prijatelj Morbiusa i njegova prva žrtva u stripovima. I dok je Leto potvrđen kao zvijezda, drugi glumci još nisu potvrđeni. Očekujemo uskoro dobivati nove vijesti, ako produkcija na filmu zaista započne u studenom ove godine.

Similar Posts