Marvel Ant-Man 3 će biti zamijenjen Disney+ mini-serijom [Glasine]

Marvel Ant-Man 3 će biti zamijenjen Disney+ mini-serijom [Glasine]

Popularni Marvel likovi Ant-Man i Wasp navodno neće dobiti svoj treći vlastiti film, već će svoje avanture u Marvel Filmskom Svemiru nastaviti u vlastitoj mini-seriji na Disney+ streaming platformi, prema nekim izvorima.

Ant-Man, kojeg glumi Paul Rudd je svoj debi u MCU-u imao 2015. sa svojim solo-filmom, a tri godine kasnije mu se u nastavku pridružila i njegova bliska suradnica i ljubavni interes, Wasp, koju glumi Evangeline Lilly. Iako su ta dva filma ostvarila solidan i kritički i komercijalni uspjeh, ti uspjesi su ipak bili vidno slabiji od ostalih Marvelovih blockbustera. Ant-Man i Wasp su također bili dio i epske kulminacije Infinity Sage u filmu Avengers Endgame, a nakon Thanosovog poraza, postavilo se pitanje kamo dalje sa tom skupinom sitnih heroja.

Prije otprilike dva-mjeseca je Marvel službeno najavio Fazu 4 MCU-a, gdje se našlo mjesta i za povratak nekih dobro poznatih likova (Thor, Doctor Strange, Black Panther, Black Widow), ali se stvorio prostor i za neke nove likove (Eternals, Shang-Chi). Ipak, za Ant-Man i Wasp nije apsolutno ništa rečeno, što je fanove ova dva lika ostavilo sa mislima u oblacima i strepnjom hoće li se taj duo ikada vratiti. Paul Rudd je još ranije rekao da uopće nije siguran hoće li se vratiti kao Ant-Man, iako je rekao da je apsolutno voljan vratiti se toj ulozi.

Ant-Man i Wasp, Avengers Endgame

Sada su se pojavile glasine koje nam se čine čak i potpuno logičnima. Iako su Ant-Man i Wasp izostavljeni iz rasporeda nadolazećih filmova, fanovi mogu odahnuti jer iako se neće vratiti na veliko platno, ovaj duo kukac-heroja bi mogao dobiti svoju vlastitu mini-seriju na Disney+ streaming platformi, protiv čega zapravo i nemamo ništa protiv. Za Disney+ platformu dosad je najavljeno sveukupno osam Marvel serija za koje je rečeno da će se u potpunosti vezati za filmove te je rečeno da će likovi koji će imati debi u serijama (She-Hulk, Moon Knight i Miss Marvel) itekako biti dio i nadolazećih crossovera na velikom platnu. Čini se da isto možemo očekivati i od Ant-Man i Wasp jer iako smo visili u zraku glede njihovog samostalnog povratka, u njihov povratak u nadolazećim timskim filmovima (Avengers 5, ili možda čak i A-Force za Wasp) nismo uopće sumnjali jer se ipak radi o još uvijek relativno svježim, a također i vrlo voljenim likovima.

Za dosadašnje mini-serije je najavljeno da će svaka imati šest epizoda po sat vremena, a mi osobno nemamo ništa protiv da Ant-Man i Wasp gledamo šest sati na malom ekranu umjesto dva sata na velikom. Ipak, s obzirom da je već službeno najavljeno čak osam mini-serija, za ovu ćemo se sigurno dobro načekati, ali sama činjenica da još ima dobre nade da ćemo gledati Ant-Man, Wasp, pa čak i Hank Pyma (Michel Douglas), Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) i komičnog Luisa (Michael Peña) u MCU-u nas svakako veseli.

Similar Posts