Downton Abbey pobijedio Ad Astru i Rambo: Last Blood na Kino Blagajnama

Downton Abbey pobijedio Ad Astru i Rambo: Last Blood na Kino Blagajnama

Čak i s velikim brojem fanova serije, vjerojatno je pomalo šokantno vidjeti kako filmska adaptacija Downton Abbey pobjeđuje povratak Johna Ramba u filmu Last Blood i Brad Pittovog novog SF filma Ad Astra. Međutim, upravo im je to pošlo za rukom, jer je Downton Abbey samo u Americi zaradio oko $31 milijun, te ukupno oko $61,800,000.

Downton je sada postao i najuspješniji film Focus Features produkcijske kuće. Možemo li se nadati sljedeće dobiti Downton Abbey: Origins – Mr. Carson?

Nakon što su mijenjali mjesta tijekom vikenda, Ad Astra je s vrlo malom razlikom prestigla Rambo: Last Blood. Pittom vođena svemirska drama je zaradila $19.2 milijuna u Americi za ukupnih $45,210,000 diljem svijeta.

Na trećem mjestu proteklog vikenda našao se peti film o Johnu Rambu, Last Blood. Kako su ga kritičari, a i gledatelji diljem svijeta prihvatili, čini se da će napokon zaista biti Posljednja Krv. Tako je on na budžet od $50 milijuna uspio diljem Amerika na vikend otvaranja zaraditi tek $18,872,919! Još nije započeo prikazivanje u ostatku svijeta, ali ne piše mu se previše dobro, osim ako kao Fast & Furious franšiza ne povuče jako izvan domovine.

It Chapter Two, koji je bio prvi posljednja dva vikenda, sada se našao na četvrtom mjestu, a do sada je ukupno zaradio diljem svijeta $385,027,041. Top 10 ovog vikenda zaokružuju Hustlers, Disney’s The Lion King, Good Boys, Angel Has Fallen, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw i Overcomer.

Similar Posts