Sony & Disney razgovaraju o budućnosti nakon što Tom Hollandova 'Spider-Man' trilogija završi

Spider-Man 3 otkriven datum početka produkcije i globalne lokacije koje sugeriraju glavnog negativca

Marvel Studios i Sony Pictures se udružuju za još jedan Spider-Man film u Marvelovom Filmskom Svemiru, nakon događaja koje je Tom Holland doživio u filmovima Captain America: Civil War, Spider-Man: Homecoming, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame i Spider-Man: Far From Home.

Produkcija na za sada bez naziva Spider-Man: Homecoming 3 filmu započinje u srpnju ove godine i očekuje se da završi u studenom ove godine. U kina stiže u srpnju sljedeće godine, ali ne prije nego stigne na neke zanimljive lokacije snimanja: Atlantu, New York, Los Angeles i Island.

Ovo neće biti prvi film Marvel Studiosa koji će se snimati na Islandu, jer je tamo već sniman Thor: The Dark World film. Neki drugi veliki filmovi koji su snimani na Islandu su Lara Croft: Tomb Raider, Star Wars: The Force Awakens, Batman Begins, 007: Die Another Day i Prometheus.

Spider-Man 3 otkriven datum početka produkcije i globalne lokacije koje sugeriraju glavnog negativca

Island nudi ogroman zemljopisni krajolik, s kojim nam možda žele reći da će Kraven the Hunter biti glavni negativac sljedećeg filma.

Spider-Man: Far From Home je već koristio razne lokacije diljem Europe za snimanje, uključujući London i Prag, a i djelomično u New Yorku.

Jon Watts će se vratiti režirati treći film, kao i Tom Holland u ulozi Petera Parkera. Ostatak glumačke postave još nije otkriven, iako se pretpostavlja da će se Jacob Battalon i Zendaya vratiti. Jake Gyllenhaalov Mysterio je bio zaslužan za veliki cliffhanger na kraju Spider-Man: Far From Home filma, ali nije poznato jeli lik preživio film i hoće li se pojavljivati u budućnosti Spider-Man filmova.

Nakon Spider-Man 3 u Marvelovom Filmskom Svemiru, Sony Pictures i Marvel Studios su se dogovorili da će Holland biti u još jednom filmu MCUa, koji neće biti Spider-Man solo film. Nakon toga, Spider-Man bi se trebao vratiti u svoj, Sonyjev Spider-Man spin-off svemir.

Marvelov i Sonyjev Spider-Man 3 dolazi u kina 16. srpnja 2021. godine.

Similar Posts