Antonio Banderas pozitivan na Koronavirus

Antonio Banderas pozitivan na Koronavirus

Antonio Banderas, voljeni španjolski glumac iz hitova poput Desperados, pozitivno je testiran na COVID-19. Glumac se danas pojavio na društvenim medijima kako bi vijest podijelio s fanovima. Banderas je rekao da će proslaviti svoj 60. rođendan u karanteni, nakon što je pozitivno testiran.

“Pozdrav svima vama. Želim priopćiti da sam danas, 10. kolovoza, prisiljen proslaviti svoj 60. rođendan u karanteni nakon što sam pozitivno testiran na COVID-19, uzrokovan koronavirusom,” podijelio je glumac na Twitteru (putem Newsweeka). Bilješka je objavljena uz crno-bijelu fotografiju Banderasa kao djeteta.

“Želim dodati da sam relativno dobro, samo malo umorniji nego inače i uvjeren da ću se oporaviti što prije prateći medicinske indikacije za koje se nadam da će mi omogućiti da prebolim zarazni proces od kojeg patim i koji utječe na ljudi diljem planete.”

Nastavljajući, Banderas je objasnio kako će provoditi karantenu, a glumac je rekao kako se nada da će se odraziti na njegovih 60 godina dosadašnjeg života. Naravno, trebat će mu sve vrijeme potrebno za oporavak, a Banderas ima dovoljno knjiga koje mu mogu praviti društvo tijekom karantene.

Similar Posts