Originalni Ghostbustersi dobijaju nastavak

Originalni Ghostbustersi dobijaju nastavak

https://youtu.be/xWOPNmwzamo

Stiže nam novi nastavak filma Ghostbusters, koji će se vezati na prva originalna dva filma iz osamdesetih i zaboraviti ovaj debakl iz 2016. godine. 
Juno redatelj Jason Reitman će režirati i biti jedan od scenarista novog Ghostbusters filma koji će biti smješten u originalni svemir i trebao bi izaći 2020. godine. Prema Reitmanu, novi film će ignorirati događanja u rebootu iz 2016. godine od Paul Feiga, umjesto toga će se nastavljati na originalni kontinuitet koji je započeo 1984. godine.

Ghostbusters franšiza je bila na mukama još od 2016. godine, kada je reboot film vrlo loše prošao na kino blagajnama. Animirani Ghostbusters film je trenutno u izradi, a Dan Aykroyd već dugo vremena vodi kampanju za izradom Ghostbusters 3 filma, ali do sada još nije bilo konkretnih vijesti. To se sada sve promijenilo, s ovom iznenađujućom najavom trećeg dijela.

Originalni Ghostbustersi dobijaju nastavak

U razgovoru za Entertainment Weekly, Reitman je rekao da je novi film “novo poglavlje u originalnoj franšizi. Nije reboot. Što se dogodilo u 80′ dogodilo se u 80′, a ovo je smješteno u sadašnjost.” Prema THR reporteru Borys Kit, glavni likovi će biti četiri tinejdžera: dvije djevojke i dva dečka. Radnja je trenutno čuvana u tajnosti i nepoznato je hoće li se netko od preživjelih članove ekipe – Bill Murray, Dan Aykroyd i Ernie Hudson – pojaviti u novom filmu. Harold Ramis je preminuo u 2014. godini, a Murray je odlučan da se neće vratiti. Redatelj Jason Reitman je sin Ivana Reitmana, koji je režirao originalni film. Monster House redatelj Gil Kenan će također pisati scenarij zajedno s Reitmanom.

U razgovoru za EW, Jason Reitman – koji je imao malu cameo ulogu u Ghostbusters 2 – je naglasio svoju ljubav za očevim originalnim filmom, pojašnjavajući da će novi film “biti predaja baklje iznutra i izvana.” Također se osvrnuo na Feigov film, rekavši, “Imam puno respekta za ono što je Paul napravio s tim odličnim glumicama i volio bi vidjeti još priča od njih. Međutim, ovaj novi film će pratiti smjer originalnih filmova.”

Studio Sony Pictures u zadnje vrijeme se jako posvetio reboot filmovima, s uspjehom Jumanji: Welcome to the Jungle kojem je odmah najavljen i nastavak, nakon toga Chris Hemsworth i Tessa Thompson se bore s izvanzemaljskim šljamom u filmu Men In Black: International, a i Charlie’s Angels reboot je nedavno završio snimanje.

S planiranim datumom izlaska za 2020. godinu izbor za glumce je već sigurno započeo i vjerojatno neće dugo proći dok saznamo neke najave oko glumaca za ovaj novi Ghostbusters film. Produkcija bi trebala započeti za nekoliko mjeseci, tako da ćemo vas obavještavati čim nešto novo saznamo.

Similar Posts