Novi sinopsis za 'Godzilla vs. Kong' otkriva zašto su se putevi Titana ukrstili

Novi sinopsis za ‘Godzilla vs. Kong’ otkriva zašto su se putevi Titana ukrstili

Novi sinopsis za Godzilla vs. Kong otkriva što uzrokuje da se dva ikonička čudovišta prvi put susretnu tijekom svog epskog sukoba.

Objavljen je novi sinopsis za Godzilla vs. Kong, koji otkriva što uzrokuje da se legendarna čudovišta prvi put susreću u MonsterVerseu, dok još dublje uranjaju u očitu zavjeru koja se spominje u prvom sinopsisu.

Prema sinopsisu, dok Monarh pokušava držati čovječanstvo pod kontrolom, radeći s Titanima kako bi stvorio “prosperitetnu budućnost”, druge snage žele iskoristiti bića u manje plemenite svrhe. Što se tiče naslovnih likova, i Godzilla i King Kong namjeravali su istražiti “neobičnu seizmičku aktivnost” na domu Konga, otoku Skull. Međutim, još uvijek nije jasno zašto će se dva Titana u konačnici boriti.

Cijeli novi sinopsis za Godzilla vs. Kong je ispod:

U novom svijetu u kojem čovjek i čudovište sada koegzistiraju, Monarh mora voditi put do prosperitetne budućnosti zajedno s Titanima, držeći čovječanstvo pod kontrolom. Međutim, suparničke frakcije koje žele manipulirati Titanima za rat počinju se uzdizati pod krinkom zloglasne zavjere, prijeteći da će izbrisati sav život na planeti. U međuvremenu, na otoku lubanja neobična seizmička aktivnost privlači pažnju Godzille i Konga.

Režirali su Adam Wingard, a napisali Eric Pearson i Max Borenstein, Godzilla vs. King Kong zvijezde filma su Alexander Skarsgard, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall i Brian Tyree Henry. Film dolazi u kina 20. studenog.

Similar Posts