Dave Bautista filmovi - Top 10 najboljih

Dave Bautista filmovi – Top 10 najboljih

David Michael “Dave” Bautista Jr. (18. siječnja 1969.) filipinsko-američki je hrvač, glumac, bodybuilder i borac mješovitih borilačkih vještina. Radio je u WWE-u gdje je bio poznat pod nazivom Dave Batista ili samo Batista. Bio je dva puta WWE svjetski prvak, četiri puta WWE svjetski prvak u teškoj kategoriji, tri puta WWE prvak po tag-team kategoriji (dva puta s Ric Flairom i jedan put s John Cenom) i dvostruki pobjednik Royal Rumblea.

U nastavku pogledajte 10 najboljih filmova Dave Bautiste.

Dave Bautista filmovi – 10 najboljih

10. Marauders (2016)

Marauders (2016)

Žanr: Akcija, krimi, triler
Redatelj: Steven C. Miller
Glumci: Bruce Willis, Christopher Meloni, Dave Bautista

Radnje ukratko: Kad je banka na udaru brutalne pljačke, svi dokazi upućuju na vlasnika i njegove moćne klijente. No kako se skupina FBI agenata još dublje uvlači u slučaj – i smrtonosne pljačke nastavljaju – postaje jasno da je u tijeku veća zavjera.

9. Final Score (2018)

Final Score (2018)

Žanr: Akcija, drama, triler
Redatelj: Scott Mann
Glumci: Pierce Brosnan, Dave Bautista, Ray Stevenson

Radnje ukratko: Nakon što su smrtonosni teroristi oteli njegovu nećakinju na nogometnoj utakmici, bivši vojnik sa smrtonosnim borbenim vještinama započinje rat kako bi je spasio i spriječio masovno uništenje.

8. Heist (2015)

Heist (2015)

Žanr: Akcija, drama, krimi
Redatelj: Scott Mann
Glumci: Robert De Niro, Jeffrey Dean Morgan, Dave Bautista

Radnje ukratko: Otac nema sredstava za plaćanje liječenja svoje kćeri. Kao posljednje sredstvo, on se udružuje s pohlepnim kolegom kako bi opljačkao kasino. Kad stvari pođu po krivu, prisiljeni su oteti gradski autobus.

7. Stuber (2019)

Stuber (2019)

Žanr: Akcija, komedija, krimi
Redatelj: Michael Dowse
Glumci: Dave Bautista, Kumail Nanjiani, Mira Sorvino

Radnje ukratko: Detektiv regrutira svog vozača iz Ubera u neočekivanu noć avanture.

6. Hotel Artemis (2018)

Recenzija: Hotel Artemis (2018)

Žanr: Akcija, krimi, triler
Redatelj: Drew Pearce
Glumci: Sofia Boutella, Dave Bautista, Sterling K. Brown, Jodie Foster, Jeff Goldblum, Zachary Quinto

Radnje ukratko: Srijeda je navečer 2028. godine, a ulice u centru Los Angelesa su neprohodne. Treću noć najstrašnije pobune u povijesti L.A., privatizirana policija tuče plave, ratno obojene prosvjednike, čiji je jedini zahtjev čista voda. Usred ovog kaosa, četvorica muškaraca s maskama lubanje nalaze se usred neuspjele pljačke banke. Sherman Atkins vodi svog brata i njihova dva pomagača iz banke u vatrenu borbu s policajcima. Ozlijeđene i bez druge mogućnosti, Sherman ih vodi do njihove jedine nade za spas … HOTELA ARTEMIS. Svojevrsnoj ilegalnoj bolnici za kriminalce u kojoj vrijede posebna pravila.

5. Master Z: The Ip Man Legacy (2018)

Master Z: The Ip Man Legacy (2018)

Žanr: Akcija, biografija, krimi
Redatelj: Woo-Ping Yuen
Glumci: Jin Zhang, Dave Bautista, Michelle Yeoh

Radnje ukratko: Dok je držao nisku poziciju nakon poraza od Ip Man-a, Cheung Tin Chi upada u probleme nakon što se sukobio s moćnim strancem.

4. Spectre (2015)

Spectre (2015)

Žanr: Akcija, avantura, triler
Redatelj: Sam Mendes
Glume: Daniel Craig, Christoph Waltz, Léa Seydoux

Ukratko: Misteriozna poruka s neizvjesnog izvora postavlja Jamesa Bonda u zlokobnu organizaciju poznatu pod imenom SPECTRE. Dok se M nastavlja boriti s političkim pritiscima koji ugrožavaju budućnost MI6-a, Bond se približava razotkrivanju skrivene istine koja prijeti uništenju svega za što se on borio zaštititi.

3. Riddick (2013)

Riddick (2013)

Žanr: Akcija, sci-fi, triler
Redatelj: David Twohy
Glume: Vin Diesel, Karl Urban, Katee Sackhoff

Ukratko: Ostavljen da umre na planetu spaljenoj od sunca, Riddick se nađe suočen s izvanzemaljskom rasom predatora. Aktiviranjem signala za hitne slučajeve, on signalizira dva svemirska broda: jednog punog novih plaćenih ubojica, a drugog predvođenog kapetanom iz Riddickove prošlosti.

2. Blade Runner 2049 (2017)

Žanr: Drama, misterija, sci-fi
Redatelj: Denis Villeneuve
Glumci: Ryan Gosling, Harrison Ford, Jared Leto, Robin Wright, Dave Bautista, Mackenzie Davis

Radnja ukratko: Trideset godina nakon događaja iz prvog filma, novi istrebljivač, losanđeleski policajac K (Ryan Gosling) pronalazi dugo skrivenu tajnu koja ima potencijala ono malo ljudskog društva što je preostalo baciti u potpuni kaos. Njegovo otkriće odvest će ga u potragu za Rickom Deckardom (Harrison Ford), bivšim istrebljivačem koji je nestao prije trideset godina.

1. Marvelov Filmski Svemir

David Michael “Dave” Bautista Jr., također poznat pod WWE prezimenu, Batista, utjelovio je Drax the Destroyera u Guardians of the Galaxy, Guardians of the Galaxy Vol. 2, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame i reprizirat će svoju ulogu u Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Druge je zanimalo i ovo...